Joepies, de gezondste broodsnoepies

10 maart 2016

RIEL – Danvo Bakeries lanceert een nieuwe, unieke innovatie op snackgebied, namelijk de ‘Joepies’. Joepies zijn eenhapsbroodjes en bestaan uit brooddeeg aangevuld met vers fruit en kruiden. Het assortiment bestaat uit drie smaken. Een hartige variant met verse bosui, Italiaanse kruiden en kaas, een zoete variant met verse stukjes appel en kaneel en een fruit variant met vijg en rozemarijn.

Elk moment

Doordat de smaken zo verschillend zijn, zijn de Joepies voor elk moment van de dag een goed idee. Als snack of als tussendoortje, maar ook bij de koffie, high-tea of bij een nagerecht.  Daarnaast zijn er speciale Joepies puntzakken beschikbaar. Ideaal voor sportevenementen , catering en pretparken. De puntzakken hebben ook een speciaal vakje voor een heerlijke  dipsaus. Want even dippen is wel zo leuk en extra lekker.

Dozen

Joepies zijn beschikbaar in dozen met +/- 180 stuks en zijn ideaal voor feesten, partijen of om zelf om te pakken voor directe consumptie. De Joepies zijn ideaal om te serveren tijdens diverse eetmomenten, zoals lekker bij de buis, heerlijk voor onderweg of tijdens een receptie.

Uitbreiding smaken

Joepies zijn vernoemd naar Joep van Iersel, die al jaren bekend staat als een echte lekkerbek en hij heeft dan ook mee gedacht over deze verantwoorde snack. Naast de drie huidige smaken is het de bedoeling om deze gedurende het jaar verder uit te breiden met diverse smaken die gebaseerd zijn op de seizoenen. Zo wordt er bijvoorbeeld gewerkt aan speciale december varianten.

Altijd op de hoogte blijven?