Buongiorno! Desembrood met Italiaanse twist

20 mei 2016

RIEL - Bakkerij Danvo uit Riel komt in de zomer van dit jaar  met het Buongiorno-brood. Een onderdeel van de premium Pain d’Anveau-broodlijn. Speciaal voor de lancering van het Buongiorno-brood is Danvo afgereisd naar Italië om daar prachtige productfoto’s en een sfeerfilm te schieten.

Clean label

Het brood op basis van speltbloem en natuurdesem is in de stenen vloeroven gebakken en 100 procent clean label. Het brood is gedecoreerd met heerlijke zonnebloempitten. "De uitstraling en smaak van het brood brengen je direct in een zomerse sfeer, dubbel genieten dus", aldus de bakkerij.

Beschikbaar

Het brood zal zowel voor het foodservice- als het foodretailkanaal beschikbaar zijn. De sfeerfilm van het Buongiorno-brood, opgenomen in Rome, is hier te bekijken.

       

Altijd op de hoogte blijven?