Bakkers zetten zich in voor Villa Pardoes

Villa Pardoes

Dat je meer voor elkaar krijgt als je samenwerkt, blijkt maar weer door de mooie best practice van Bakery Nexus voor Villa Pardoes. Bakery Nexus organiseerde met de hulp van verschillende bedrijven uit de bakkerijbranche een drietal activiteiten voor de gasten van Villa Pardoes en liet hen even hun zorgen vergeten.

Villa Pardoes

Villa Pardoes is een initiatief van de Efteling waarbij kinderen met een ernstige, mogelijk levensbedreigende ziekte in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar een gratis vakantieweek beleven. In een sprookjesachtig vakantieverblijf kunnen kinderen met hun (groot)ouders en broertjes en zusjes onbezorgd genieten en ontmoeten ze andere gezinnen. Villa Pardoes bestaat dankzij de inzet van een groot aantal vrijwilligers en sponsoren. Ook de bakkerijbranche draagt zijn steentje bij.

De bakkerij heeft een product dat tot de verbeelding spreekt bij alle leeftijden en zich bij uitstek leent om tussen alle verdrietige momenten een hart onder de riem te steken. Bakery Nexus nam het voortouw in het organiseren van een drietal activiteiten. Ze haakten bedrijven aan, niet om geld te doneren, maar om bij te dragen vanuit een eigen specialisme. Bijvoorbeeld door grondstoffen beschikbaar te stellen of door de activiteiten te begeleiden.

Activiteiten Bakery Nexus

Het resulteerde in een grote paasbrunch in het voorjaar waar de kinderen zelf de broodjes versierden, een taartenworkshop in najaar waar kinderen de taart voor de verjaardag van Pardoes maakten en een Sint-activiteit waarbij er flink werd uitgepakt met lekkere chocoladeletters en pepernoten. Maar liefst 36 gezinnen kijken terug op een onvergetelijke ervaring.

De activiteiten werden mogelijk gemaakt door: Bake Five, Hans de Echte Bakker, Bakkerij Co van Daalen, Het Bankethuis, Bakkerij Pater, Puratos, Bakkerij van der Sterre, Royal Steensma, Beko Verpakkingen, Sonneveld, Callebaut, Van der Windt  Verpakking, Danvo, Veldt Banket, Echte Bakker Lenes en Zeelandia

Sinds dat Villa Pardoes 18 jaar geleden haar deuren opende, zijn er ruim 7.000 gezinnen verwend met een weekje vakantie. Bakery Nexus zet de activiteiten ook in 2019 graag door. "Draag je steentje bij door mee te doen met een van de activiteiten. We bereiken een sterke samenwerking in de branche, laten ons krachtig zien richting de klant én we maken gezinnen blij. Als dat geen win-win situatie is!"

Doe mee met Tikkertje voor Villa Pardoes!

Heeft dit verhaal je geïnspireerd? Doe net als vele BN’ers mee met Tikkertje voor Villa Pardoes. Stuur de Tikkie-betaling (à €2,-) direct door aan je netwerk zodra je ‘m ontvangt. Bakery Nexus zal de aftrap doen door de bestuursleden van Het Genootschap de Tikkie te sturen. Met elkaar kunnen we veel voor elkaar krijgen!

Lees ook
Haafs en Nijkamp winnen Echte Bakkers Desem Award

Haafs en Nijkamp winnen Echte Bakkers Desem Award

Dinsdag 21 mei kwamen de Echte Bakkers bij elkaar voor de Masterclass Desem en de uitreiking van de Desem Awards. Dit gebeurde onder het motto 'beter worden en van elkaar leren' bij Echte Bakker Koenen in Westervoort. Haafs, De Echte Bakker uit Haren won de categorie gevuld desembrood. En Nijkamp, met winkels in Holten en Zutpen prolongeerde de titel...

Carlo Midiri nieuwste Chef Ambassadeur Callebaut

Carlo Midiri nieuwste Chef Ambassadeur Callebaut

Carlo Midiri is de nieuwste Chef Ambassadeur van het chocolademerk Callebaut. Hij gaat deel uitmaken van de internationale Ambassadeurs Club van Callebaut.

Actie zorgt voor reactie

Actie zorgt voor reactie

Mijn woorden in Bakkers in bedrijf 1 van dit jaar hebben flink wat stof doen opwaaien. Dat was ook de bedoeling: ik vind dat een column spraakmakend hoort te zijn en mensen aan het denken moet zetten.

Bakker groot ambachtelijke bakkerij te Amsterdam

Bakker groot ambachtelijke bakkerij te Amsterdam

In deze fulltime functie zal je bezig houden met het volledige proces van voorbereiden, bakken en nabewerken van klein- en grootbrood.

Teamleider ambachtelijke bakkerij te Amsterdam

Teamleider ambachtelijke bakkerij te Amsterdam

In de functie van teamleider ben je verantwoordelijk voor de algehele gang van zaken in de bakkerij. Je zorgt voor een optimale bezetting in de bakkerij, springt...

Bakker ambachtelijke bakkerij te Amsterdam

Bakker ambachtelijke bakkerij te Amsterdam

In de functie van bakker werk je in een klein team in wisselende diensten. Teambelang staat hier voorop, samen maken jullie de mooiste producten. In deze functie...