Inschrijving BakkersVakWedstrijden 2018 geopend

BakkersVakWedstrijden

Dit jaar vinden in november weer de BakkersVakWedstrijden plaats. Bakkers kunnen zich voor deze vakwedstrijd inschrijven tot 9 november. Dit kan online via de website van de BakkersVakWedstrijden. Op 14 november is de prijsuitreiking in Drachten.

Wedstrijdboekje BakkersVakWedstrijden

Alle belangrijke informatie voor de deelnemers staat in het wedstrijdboekje. Dit is te vinden op de website van de organisatie. Bakkers die vorig jaar hebben meegedaan, krijgen het boekje per port thuisgestuurd. In het wedstrijdboekje staan onder andere de wedstrijdvoorwaarden en de spelregels per product.

Het thema voor het sierstuk is dit jaar de Culturele Hoofdstad van Europa, Leeuwarden. Een sierstuk mag gemaakt zijn van chocolade, brooddeeg of suikerwerk, zolang het maar uit 90 procent eetbare producten bestaat. Oneetbare onderdelen mogen alleen ter ondersteuning worden gebruikt.

Inleveren producten

De deelnemers moeten hun producten op dinsdag 13 november tussen 13.00 en 16.00 uur inleveren bij het Fries Congrescentrum. Dit jaar krijgt degene die de producten inlevert bij binnenkomst een envelop met wedstrijdnummers. Hij/zij moet zelf de producten uitpakken en voorzien van een nummer. Een deskundige jury beoordeelt dinsdagavond alle producten.

Prijsuitreiking

Woensdag 14 oktober vindt de prijsuitreiking plaats. Vanaf 15.00 zijn de zalen van het Fries Congrescentrum in Drachten geopend en kan iedereen de wedstrijdproducten en de showtafels bekijken. De prijsuitreiking begint om 17.00 en is in handen van cabaretier, zanger en presentator Arno van der Heijden.

Altijd op de hoogte blijven? 

Neem een abonnement
  
Lees ook
Ambachtelijk IJscentrum maakt genomineerden voor Gouden IJsspatel bekend

Ambachtelijk IJscentrum maakt genomineerden voor Gouden IJsspatel bekend

De genomineerden voor de Gouden IJsspatel zijn bekend. Op 30 en 31 januari vond de voorronde plaats waar keurmeesters 24 genomineerden selecteerden. Zij draaien op zondag 5 maart tijdens Bakkersvak en IJsVak hun stracciatella ijs op het podium.

Terugblik op Sigep 2023

Terugblik op Sigep 2023

Van 21 tot en met 25 januari 2023 stond Rimini Expo Centre in het teken van de bekende vakbeurs Sigep. Vijf dagen vol inspiratie, delen van kennis, netwerken en zaken doen. Organisator Italian Exhibition Group (IEG) blikt terug op een succesvolle editie. “Welkom terug Sigep!”

Recht op billijke ontslagvergoeding?

Recht op billijke ontslagvergoeding?

Veel werkgevers weten niet dat een werknemer na op­zegging van de arbeidsovereenkomst met instemming van het UWV, de kanton­rechter alsnog om een billijke vergoeding kan vragen.