Inloopavonden over bakkerijopvolging

WAGENINGEN - De initiatiefnemers van BakkerijOpvolgers Gezocht starten met een viertal EHBO-avonden: Eerste Hulp Bakkerij-Opvolging. Op deze avonden zijn adviseurs van 3W Makelaars, Beko Advies, Bouwer & Officier, Flynth, NBOV en TenBa BV vrij beschikbaar voor allerhande vragen van (potentiële) kopers en verkopers binnen de bakkerijbranche.

Kosteloos

De avonden zijn geheel kosteloos, vrij in te lopen en bedoeld om aankomende, maar ook bestaande ondernemers op weg te helpen naar hun nieuwe uitdaging. Of dit nu gaat om het concreet zoeken naar (ver)kopers, bedrijfseconomisch-, fiscaal-, juridisch of bakkerijtechnisch advies: voor al deze onderwerpen is minimaal één adviseur aanwezig om bakkers te woord te staan.

  • De data van de inloopavonden zijn:
  • Dinsdag 26 januari 2016 van 19.00 tot 21.00 uur
  • Dinsdag 2 februari 2016 van 19.00 tot 21.00 uur
  • Dinsdag 9 februari 2016 van 19.00 tot 21.00 uur
  • Dinsdag 16 februari 2016 van 19.00 tot 21.00 uur
  • Locatie:
  • Kantoor TenBa BV
  • Agro Business Park 75
  • 6708 PV WAGENINGEN

Het kantoor van TenBa BV is gevestigd aan de achterzijde van het Nederlands Bakkerij Centrum en schuin tegenover het gebouw van het Echte Bakkers Gilde. Er is voldoende parkeergelegenheid direct bij de ingang van TenBa BV.

Specifieke wensen

Belangstellenden hoeven geen afspraak te maken en kunnen onaangekondigd en kosteloos een gesprek aangaan met één van de aanwezige adviseurs. Bij specifieke wensen, persoonlijke voorkeur voor bedrijf of adviseur is het mogelijk vooraf een afspraak in te plannen via info@bakkerijopvolgers.nl. Wel wordt geïnteresseerden verzocht contactgegevens en voorkeursdatum- en tijd te melden. Een afspraak wordt dan ingepland. Meer informatie is te vinden op www.bakkerijopvolgersgezocht.nl.

 
Lees ook
Bakkers in de media - week 20

Bakkers in de media - week 20

Het tekort aan personeel, jonge bakkers op Tholen en alles over desembrood. Wat kwam er deze week voorbij over de bakkersbranche in andere media?

‘Wacht niet tot je pensioenleeftijd met het regelen van bedrijfsopvolging'

‘Wacht niet tot je pensioenleeftijd met het regelen van bedrijfsopvolging'

Veel ondernemers denken (liever) niet na over wat er komt kijken bij stoppen met het bedrijf. Aan bedrijfsoverdracht zitten fiscale, juridische en vooral emotionele kanten. Het advies luidt: schakel deskundige hulp in en begin op tijd.

Snoeien doet bloeien

Snoeien doet bloeien

Ieder jaar beginnen er minder studenten in het mbo. Niet alleen in onze branche, maar in het gehele mbo; een trend die door de coronapandemie versneld lijkt te zijn. Iedereen trekt ook nog eens aan dezelfde student. Sommige branches, zoals techniek en defensie, doen dat met enorme budgetten, maar andere sectoren hebben die luxe niet. Gecombineerd met...