Inloopavonden over bakkerijopvolging

WAGENINGEN - De initiatiefnemers van BakkerijOpvolgers Gezocht starten met een viertal EHBO-avonden: Eerste Hulp Bakkerij-Opvolging. Op deze avonden zijn adviseurs van 3W Makelaars, Beko Advies, Bouwer & Officier, Flynth, NBOV en TenBa BV vrij beschikbaar voor allerhande vragen van (potentiële) kopers en verkopers binnen de bakkerijbranche.

Kosteloos

De avonden zijn geheel kosteloos, vrij in te lopen en bedoeld om aankomende, maar ook bestaande ondernemers op weg te helpen naar hun nieuwe uitdaging. Of dit nu gaat om het concreet zoeken naar (ver)kopers, bedrijfseconomisch-, fiscaal-, juridisch of bakkerijtechnisch advies: voor al deze onderwerpen is minimaal één adviseur aanwezig om bakkers te woord te staan.

  • De data van de inloopavonden zijn:
  • Dinsdag 26 januari 2016 van 19.00 tot 21.00 uur
  • Dinsdag 2 februari 2016 van 19.00 tot 21.00 uur
  • Dinsdag 9 februari 2016 van 19.00 tot 21.00 uur
  • Dinsdag 16 februari 2016 van 19.00 tot 21.00 uur
  • Locatie:
  • Kantoor TenBa BV
  • Agro Business Park 75
  • 6708 PV WAGENINGEN

Het kantoor van TenBa BV is gevestigd aan de achterzijde van het Nederlands Bakkerij Centrum en schuin tegenover het gebouw van het Echte Bakkers Gilde. Er is voldoende parkeergelegenheid direct bij de ingang van TenBa BV.

Specifieke wensen

Belangstellenden hoeven geen afspraak te maken en kunnen onaangekondigd en kosteloos een gesprek aangaan met één van de aanwezige adviseurs. Bij specifieke wensen, persoonlijke voorkeur voor bedrijf of adviseur is het mogelijk vooraf een afspraak in te plannen via info@bakkerijopvolgers.nl. Wel wordt geïnteresseerden verzocht contactgegevens en voorkeursdatum- en tijd te melden. Een afspraak wordt dan ingepland. Meer informatie is te vinden op www.bakkerijopvolgersgezocht.nl.

 
Lees ook
Allemans vriend is iedermans nar

Allemans vriend is iedermans nar

Wie aan lekker brood denkt, denkt aan een puur ambachtelijk brood, van de bakker. Krakend vers, soms nog warm uit de oven, met een knapperige korst. Kortom, een mooi en eerlijk brood. Zo lekker, dat je graag nóg een boterham wil. Verkocht door een vriendelijke verkoper m/v die je als gast behandelt en niet als nummer. Het ambacht bepaalt mijns inziens...

Resultaten opleidingsvoucher Sociaal Fonds Bakkersbedrijf

Resultaten opleidingsvoucher Sociaal Fonds Bakkersbedrijf

Stichting Sociaal Fonds Bakkersbedrijf startte twee jaar geleden met een regeling waarmee bakkerijmedewerkers een opleidingsvoucher van 200 euro konden gebruiken voor een opleiding en training. Nu maakt de stichting de resultaten van deze tijdelijke regeling bekend en vraagt aan de branche of deze regeling moet worden voortgezet, aangepast of afgeschaft.

Van 9.000 naar 100.000 oliebollen

Van 9.000 naar 100.000 oliebollen

Met de feestdagen voor de deur maken bakkerijen en patisserieën zich op voor drukke dagen. Met een lekker product en goede marketing kan de verkoop verdubbelen en lonkt er zelfs landelijke faam. Wij spraken een aantal prijswinnaars van bakkerswedstrijden over de sleutel van hun succes. Vandaag het laatste deel met Willem Steenbergen.

Enthousiaste bakker, Friesland

Enthousiaste bakker, Friesland

Wat ga je doen?Wij zoeken een enthousiaste bakker om dit team te versterken! Je zal in de dagdienst van 06.00-15.00 uur werkzaam zijn. Werkzaamheden: Degen draaien,koekzetten,...

Broodbakker omgeving Zevenaar

Broodbakker omgeving Zevenaar

Wat ga je doen?Voor een ambachtelijke bakkerij in de omgeving van Zevenaar zijn we per direct op zoek naar een (zelfstandig werkend) broodbakker. Alle producten...

Teamleider Bakkerij regio Twente

Teamleider Bakkerij regio Twente

Wat ga je doen?Als teamleider ben je verantwoordelijk voor het effectief inzetten van teamleden, zodat de werkzaamheden efficiënt, veilig en met het maximale...