Inloopavonden over bakkerijopvolging

WAGENINGEN - De initiatiefnemers van BakkerijOpvolgers Gezocht starten met een viertal EHBO-avonden: Eerste Hulp Bakkerij-Opvolging. Op deze avonden zijn adviseurs van 3W Makelaars, Beko Advies, Bouwer & Officier, Flynth, NBOV en TenBa BV vrij beschikbaar voor allerhande vragen van (potentiële) kopers en verkopers binnen de bakkerijbranche.

Kosteloos

De avonden zijn geheel kosteloos, vrij in te lopen en bedoeld om aankomende, maar ook bestaande ondernemers op weg te helpen naar hun nieuwe uitdaging. Of dit nu gaat om het concreet zoeken naar (ver)kopers, bedrijfseconomisch-, fiscaal-, juridisch of bakkerijtechnisch advies: voor al deze onderwerpen is minimaal één adviseur aanwezig om bakkers te woord te staan.

  • De data van de inloopavonden zijn:
  • Dinsdag 26 januari 2016 van 19.00 tot 21.00 uur
  • Dinsdag 2 februari 2016 van 19.00 tot 21.00 uur
  • Dinsdag 9 februari 2016 van 19.00 tot 21.00 uur
  • Dinsdag 16 februari 2016 van 19.00 tot 21.00 uur
  • Locatie:
  • Kantoor TenBa BV
  • Agro Business Park 75
  • 6708 PV WAGENINGEN

Het kantoor van TenBa BV is gevestigd aan de achterzijde van het Nederlands Bakkerij Centrum en schuin tegenover het gebouw van het Echte Bakkers Gilde. Er is voldoende parkeergelegenheid direct bij de ingang van TenBa BV.

Specifieke wensen

Belangstellenden hoeven geen afspraak te maken en kunnen onaangekondigd en kosteloos een gesprek aangaan met één van de aanwezige adviseurs. Bij specifieke wensen, persoonlijke voorkeur voor bedrijf of adviseur is het mogelijk vooraf een afspraak in te plannen via info@bakkerijopvolgers.nl. Wel wordt geïnteresseerden verzocht contactgegevens en voorkeursdatum- en tijd te melden. Een afspraak wordt dan ingepland. Meer informatie is te vinden op www.bakkerijopvolgersgezocht.nl.

 

Altijd op de hoogte blijven? 

Neem een abonnement
  
Lees ook
Bakkerij Lex Brakenhoff zoekt nieuwe eigenaar

Bakkerij Lex Brakenhoff zoekt nieuwe eigenaar

De familie Brakenhoff van Bakkerij Lex Brakenhoff in Assendelft is op zoek naar een nieuwe eigenaar voor de bakkerij. Vanwege persoonlijke omstandigheden, prijsstijgingen en hoge personeelskosten is het voor bakker Lex Brakenhoff en zijn familie niet meer haalbaar om de zaak te draaien. Begin deze week deelde de bakker zijn verhaal op Facebook.

Column | Scherp blijven

Column | Scherp blijven

Als we de vele, inclusief onze, voorspellingen moesten geloven dan zat onze branche nu in extreem zwaar weer. Energierekeningen die niet te betalen waren, restaurants waar we aan leveren die zouden omvallen met als gevolg dat veel bakkerijen ook zouden omvallen. We kregen zelfs een TEK-regeling mochten de energiekosten niet meer te betalen zijn. Buiten...

Help123 ondersteunt ondernemers met bhv-plan

Help123 ondersteunt ondernemers met bhv-plan

Ondernemers kunnen met de tool Help123 voldoen aan de wettelijke regels voor bedrijfshulpverlening (bhv). De tool zorgt ervoor dat het bhv-plan op orde is en blijft, en dat medewerkers op de hoogte zijn van de bhv-afspraken.