Holland Meel BV hoofdsponsor BakkersVakWedstrijden

15 juli 2021 Redactie Bakkers in bedrijf

Holland Meel BV verbindt zich als hoofdsponsor aan de jaarlijkse BakkersVakWedstrijden. De grondstoffenleverancier was al verbonden aan het evenement als subsponsor. Dat maakt de organisatie bekend met een persbericht.

Met hulp van sponsoren zijn de BakkersVakWedstrijden inmiddels een succes. De BakkersVakWedstrijden vinden elk jaar plaats op de tweede woensdag in november. In 2021 gebeurt dit op woensdag 10 november in het Fries Congrescentrum in Drachten. Holland Meel reikt die dag de Korstdeeg-trofee uit aan een van de trotse winnaars. 

Bakkers die hun producten ter keuring aanbieden dienen dat op dinsdag 9 november te doen. In het wedstrijdboekje, dat dit najaar wordt uitgegeven, staat meer informatie over de wedstrijden van dit jaar. Het thema voor de sierstukken is al wel bekend. Dat is dit jaar kerst.

Holland Meel levert sinds 1951 vanuit Vriezeveen meel, bloem en graanproducten. Het familiebedrijf is vooral actief in de ambachtelijke bakkerij en de bloemverwerkende industrie. Voor het meel en bloem werkt het bedrijf samen met Mühle Rüningen, een van de grootste en modernste molens in Duitsland. 

Altijd op de hoogte blijven?