Het ZomerDoeBoek van Stichting Ambachtelijke Bakkerij

Zomerdoeboek_SAB

Het ZomerDoeBoek van de Stichting Ambachtelijke Bakkerij is een speciale uitgave van Bakwerk, gemaakt voor kinderen. Het is een vrolijke en extra kleurrijke uitgave, boordevol raadsels, mopjes, puzzels, kleurplaten en natuurlijk allerlei weetjes over de ambachtelijke bakker.

Al vijf jaar lang brengt de Stichting Ambachtelijke Bakkerij viermaal per jaar het magazine ‘Bakwerk’ uit: een fraai tijdschrift voor consumenten, vol recepten, weetjes en de laatste trends op brood- en banketgebied. Omdat de praktijk uitwijst dat er meer behoefte is aan digitale content, heeft de SAB besloten met ingang van 2020 van vier naar twee papieren uitgaven per jaar te gaan en daarnaast artikelen online aan te bieden. Op de website verschijnen voortdurend nieuwe en actuele artikelen verschijnen, die u eveneens makkelijk kunt delen.

ZomerDoeBoek

Het ZomerDoeBoek is de eerste van de twee papieren uitgaven van dit jaar. “Wij richten ons in deze eerste speciale editie expliciet op kinderen, omdat we bij hen veel interesse zien voor koken, bakken en bakprogramma’s op tv,” aldus Sandra Pluim, project­coördinator bij de SAB. “Bovendien heeft de jeugd de toekomst en zijn zij de consumenten van morgen. Niet zelden bepalen ze nu al wat hun ouders aanschaffen – en niet te vergeten wáár. Dus zo’n vrolijk, gratis ZomerDoeBoek, waarmee ze zich uren kunnen vermaken en zelfs lekkers kunnen winnen: dat kan voor kinderen en hun ouders zonder meer een extra reden zijn om naar de ambachtelijke bakker te gaan.” 

Alle bakkers die zijn aangesloten bij de Stichting Ambachtelijke Bakkerij hebben een pakket met honderd exemplaren van het ZomerDoeBoek ontvangen. Bijbestellen (met of zonder eigen logo) kan altijd! Kijk hiervoor op www.ambachtelijkebakkerij.nu of stuur een mail naar info@ambachtelijkebakkerij.nu.

Lees ook
Cursus vegan ijs bij IJscentrum

Cursus vegan ijs bij IJscentrum

Plantaardig eten raakt steeds meer in trek. Daar wil je als ijsbereider natuurlijk graag op inspelen. Docent Bas van Haaren beantwoordt al je vragen over dit onderwerp tijdens de dagcursus Vegan IJs op het IJscentrum in Vlaardingen.

Nooit uitgeleerd bij Bakkerij Beerse

Nooit uitgeleerd bij Bakkerij Beerse

Bakkerij Beerse heeft zeven winkels in Alkmaar en omgeving. In totaal werken er zo’n zeventig mensen, vaak al tientallen jaren. Wat maakt deze bakker zo’n aantrekkelijke werkgever? Bakkers in bedrijf maakte een rondje langs de verschillende vestigingen. “De onderlinge band is hecht en we mogen trainingen volgen over grondstoffen en leidinggeven.”

Omzetontwikkeling bakkerswinkels tijdens coronacrisis

Omzetontwikkeling bakkerswinkels tijdens coronacrisis

Beko Advies zet met de Beko OmzetBarometer alle gegevens tijdens de coronacrisis op een rijtje. De omzet van bakkerijen die goed bereikbaar zijn groeide in deze periode, terwijl bakkerswinkels in de grote steden, toeristische centra en grote winkelcentra het moeilijk hebben.

Groot ambachtelijk broodbakker te Zutphen

Groot ambachtelijk broodbakker te Zutphen

Wat ga je doen?In deze functie voor de lange termijn werk je met een vast team aan 1 lijn, je wisselt handwerk af met machinaal. En bent met het gehele proces bezig...

Industriele bankerbakkers gezocht, zowel pt als ft, omgeving West Betuwe

Industriele bankerbakkers gezocht, zowel pt als ft, omgeving West Betuwe

Wat ga je doen?Vanwege de groei van ons bedrijf zijn we op zoek naar een parttime of fulltime industriele banketbakker. Als je parttime wilt werken, dan wordt je...

Allround ambachtelijk broodbakker te Rotterdam

Allround ambachtelijk broodbakker te Rotterdam

Wat ga je doen?In deze fulltime functie zullen de werkzaamheden bestaan uit allround productie binnen de bakkerij. Je zal je bezig houden met zowel groot als kleinbrood....