Het ZomerDoeBoek van Stichting Ambachtelijke Bakkerij

Zomerdoeboek_SAB

Het ZomerDoeBoek van de Stichting Ambachtelijke Bakkerij is een speciale uitgave van Bakwerk, gemaakt voor kinderen. Het is een vrolijke en extra kleurrijke uitgave, boordevol raadsels, mopjes, puzzels, kleurplaten en natuurlijk allerlei weetjes over de ambachtelijke bakker.

Al vijf jaar lang brengt de Stichting Ambachtelijke Bakkerij viermaal per jaar het magazine ‘Bakwerk’ uit: een fraai tijdschrift voor consumenten, vol recepten, weetjes en de laatste trends op brood- en banketgebied. Omdat de praktijk uitwijst dat er meer behoefte is aan digitale content, heeft de SAB besloten met ingang van 2020 van vier naar twee papieren uitgaven per jaar te gaan en daarnaast artikelen online aan te bieden. Op de website verschijnen voortdurend nieuwe en actuele artikelen verschijnen, die u eveneens makkelijk kunt delen.

ZomerDoeBoek

Het ZomerDoeBoek is de eerste van de twee papieren uitgaven van dit jaar. “Wij richten ons in deze eerste speciale editie expliciet op kinderen, omdat we bij hen veel interesse zien voor koken, bakken en bakprogramma’s op tv,” aldus Sandra Pluim, project­coördinator bij de SAB. “Bovendien heeft de jeugd de toekomst en zijn zij de consumenten van morgen. Niet zelden bepalen ze nu al wat hun ouders aanschaffen – en niet te vergeten wáár. Dus zo’n vrolijk, gratis ZomerDoeBoek, waarmee ze zich uren kunnen vermaken en zelfs lekkers kunnen winnen: dat kan voor kinderen en hun ouders zonder meer een extra reden zijn om naar de ambachtelijke bakker te gaan.” 

Alle bakkers die zijn aangesloten bij de Stichting Ambachtelijke Bakkerij hebben een pakket met honderd exemplaren van het ZomerDoeBoek ontvangen. Bijbestellen (met of zonder eigen logo) kan altijd! Kijk hiervoor op www.ambachtelijkebakkerij.nu of stuur een mail naar info@ambachtelijkebakkerij.nu.

Lees ook
Masterclass over verminderen problemen nachtdiensten

Masterclass over verminderen problemen nachtdiensten

In Nederland werken bijna 1,3 miljoen mensen soms of regelmatig ’s nachts. Denk bijvoorbeeld aan zorg, hulpdiensten, industrie en natuurlijk ook bakkers. Voor deze groep wordt op 28 april de gratis Masterclass Dag van de Nacht georganiseerd over het verminderen van de problemen van het draaien van nachtdiensten en ploegendiensten.

Vernieuwingen bij Bedrijfsopvolging Bakkerij

Vernieuwingen bij Bedrijfsopvolging Bakkerij

Bedrijfsopvolging Bakkerij heeft in het eerste kwartaal van 2021 een aantal vernieuwingen doorgevoerd. Er is een nieuw logo en de website ikwileenbakkerij.nl met als belangrijkste onderdeel de interessetest is vernieuwd. Het doel van de organisatie is om meer geïnteresseerden in beeld krijgen die op korte of lange termijn een bakkerij gaan overnemen.

Investering van 2 miljoen voor e-commerce platform Local Heroes

Investering van 2 miljoen voor e-commerce platform Local Heroes

Tijdens de Dragons' Den uitzending van 15 april wist ondernemer Maarten Coumans 2 miljoen euro binnen te halen voor zijn e-commerce platform Local Heroes. Met dit platform kunnen consumenten online boodschappen doen bij lokale onderners, zoals de slager, bakker en visspecialist.

Allround Bakker Waddeneilanden seizoen of lange termijn

Allround Bakker Waddeneilanden seizoen of lange termijn

Wat ga je doen?Je zal je bezighouden met de productie van dagverse brood en banketproducten. Zowel groot als kleinbrood wordt in een luxe assortiment aangeboden....

Allround bakker Terschelling

Allround bakker Terschelling

Wat ga je doen?In deze functie zal je allround functie zal je bezig zijn met reguliere bakkerswerkzaamheden op zowel brood als banket gebied. Daarnaast zal je ook...

Broodbakker omgeving Heerhugowaard

Broodbakker omgeving Heerhugowaard

Wat ga je doen?Aangekomen op je werk begin je eerst lekker met een verse koffie daarna ga je aan de bak. Je stelt je productielijn in, je weegt de grondstoffen en...