Het ZomerDoeBoek van Stichting Ambachtelijke Bakkerij

22 juni 2020

Het ZomerDoeBoek van de Stichting Ambachtelijke Bakkerij is een speciale uitgave van Bakwerk, gemaakt voor kinderen. Het is een vrolijke en extra kleurrijke uitgave, boordevol raadsels, mopjes, puzzels, kleurplaten en natuurlijk allerlei weetjes over de ambachtelijke bakker.

Al vijf jaar lang brengt de Stichting Ambachtelijke Bakkerij viermaal per jaar het magazine ‘Bakwerk’ uit: een fraai tijdschrift voor consumenten, vol recepten, weetjes en de laatste trends op brood- en banketgebied. Omdat de praktijk uitwijst dat er meer behoefte is aan digitale content, heeft de SAB besloten met ingang van 2020 van vier naar twee papieren uitgaven per jaar te gaan en daarnaast artikelen online aan te bieden. Op de website verschijnen voortdurend nieuwe en actuele artikelen verschijnen, die u eveneens makkelijk kunt delen.

ZomerDoeBoek

Het ZomerDoeBoek is de eerste van de twee papieren uitgaven van dit jaar. “Wij richten ons in deze eerste speciale editie expliciet op kinderen, omdat we bij hen veel interesse zien voor koken, bakken en bakprogramma’s op tv,” aldus Sandra Pluim, project­coördinator bij de SAB. “Bovendien heeft de jeugd de toekomst en zijn zij de consumenten van morgen. Niet zelden bepalen ze nu al wat hun ouders aanschaffen – en niet te vergeten wáár. Dus zo’n vrolijk, gratis ZomerDoeBoek, waarmee ze zich uren kunnen vermaken en zelfs lekkers kunnen winnen: dat kan voor kinderen en hun ouders zonder meer een extra reden zijn om naar de ambachtelijke bakker te gaan.” 

Alle bakkers die zijn aangesloten bij de Stichting Ambachtelijke Bakkerij hebben een pakket met honderd exemplaren van het ZomerDoeBoek ontvangen. Bijbestellen (met of zonder eigen logo) kan altijd! Kijk hiervoor op www.ambachtelijkebakkerij.nu of stuur een mail naar info@ambachtelijkebakkerij.nu.

Altijd op de hoogte blijven?