Helma Verkerk vertrekt bij AB Mauri

AB MAURI

Helma Verkerk, directeur bakkerijgrondstoffenleverancier, vertrekt bij AB Mauri. Vanaf 2 oktober begint ze aan een nieuwe uitdaging bij Solina Nederland, een belangrijke speler in de voedingsindustrie.

Verkerk werkte sinds 2014 als general manager Frankrijk en de Benelux bij AB Mauri. Onder haar leiding bracht AB Mauri onder andere Peulkorn 50%-mix op de markt. Deze broodmix is gevuld met garbanzobonen, rode linzen en gele erwten. Daarvoor werkte Verkerk onder andere bij Zeelandia en Gist Brocades. Met haar nieuwe functie bij Solina Nederland verlaat ze de bakkerssector.

Lees ook
Nieuw product van AB Mauri: Vollerkoren verrijkt met vitamine D

Nieuw product van AB Mauri: Vollerkoren verrijkt met vitamine D

AB Mauri lanceert Vollerkoren verrijkt met vitamine D. Dit nieuwe product kan bijdragen aan een betere gezondheid. De broodmix bevat niet alleen extra vitamine D, maar ook vezels.

Alles over Bakkersvak in vierde Bakkersvak Journaal

Alles over Bakkersvak in vierde Bakkersvak Journaal

Bakkersvak en Bakkers in bedrijf brengen in aanloop naar Bakkersvak 2019 samen het Bakkersvak Journaal uit met daarin alle nieuwtjes rondom de vakbeurs. De vierde editie staat nu online. In deze editie leest u over het nieuwe Grondstoffentheater, de sessies en stand van het Nederlands Bakkerij Centrum, de verse sappen en jams van Vink en de vloeibare...

Kruidnotenbrood

Kruidnotenbrood

Dit rijk gevulde kruidnotenbrood in de vorm van een klassieke tulband smaakt uitstekend op koude najaarsdagen, wanneer de wind guur door de bomen waait. Als extra verwennerij kunt u er spijspillen aan toevoegen. Zo wordt het wel een erg heerlijk avondje! Recept en beeld: AB Mauri Ingrediënten Basisrecept: Tarwebloem 100% 4 kg Koningsgist 8% 0,32 kg...

Altijd op de hoogte blijven?

 

Abonneer
 

of

Meld je aan voor de nieuwsbrief