Alles over Bakkersvak in vierde Bakkersvak Journaal

cover Bakkersvak Journaal

Bakkersvak en Bakkers in bedrijf brengen in aanloop naar Bakkersvak 2019 samen het Bakkersvak Journaal uit met daarin alle nieuwtjes rondom de vakbeurs. De vierde editie staat nu online. In deze editie leest u over het nieuwe Grondstoffentheater, de sessies en stand van het Nederlands Bakkerij Centrum, de verse sappen en jams van Vink en de vloeibare producten van AB Mauri.

Grondstoffentheater

Grondstoffen vormen het fundament van ons vak, van de vele brood-, banket- en patisserieproducten. Daarbij is de kennis van de geschikte grondstoffen en het juiste gebruik van evident belang. Reden genoeg om er een speciaal theater voor in te richten op Bakkersvak.

Ontmoet NBC

Op Bakkersvak neemt het Nederlands Bakkerij Centrum je mee in de trends en ontwikkelingen die wij zien voor de sector. Bezoek onze stand en kom naar onze interactieve sessies en ga met ons het gesprek aan over de veranderende wereld en welke kansen hierin voor jou liggen.

Sap en jam

Vink Fruitboerderij staat voor het eerst op Bakkersvak. ‘’Ons label Lekker Puur staat inmiddels in vele speciaalzaken door heel Nederland. Voor de bakkers hebben we een speciale lijn ontwikkeld die we introduceren op de Bakkersvak. De lijn met sappen en jam past ook helemaal in deze tijd van lokaal geproduceerd en verwerkt voedsel.

Alles is vloeibaar

Onlangs lanceerde AB Mauri het nieuwe merk ‘Konings Liquid Solutions’. De nadruk ligt op de gistinstallatie, maar het merk bestaat uit veel meer. Tijd voor Liquid BI, van poeder naar vloeibare broodverbetermiddelen voor de bakker van de toekomst. Welkom in de wereld van vloeibare gist.

Volgende maand verschijnt nog een editie van het Bakkersvak Journaal. Presenteert u nieuwe producten of methoden op Bakkersvak 2019? Laat dit weten aan de bezoekers in het Bakkersvak Journaal. Wilt u hier meer over weten of heeft u vragen over het digitale magazine? Neem dan contact op met de redactie door te mailen naar: info@bakkersinbedrijf.nl 

Lees hier de eerdere edities van het Bakkersvak Journaal.

Lees ook
Inschrijving Gouden IJsspatel en Gouden IJscreatie geopend

Inschrijving Gouden IJsspatel en Gouden IJscreatie geopend

Wie wil deelnemen aan de wedstrijden om het lekkerste ijsje en de beste ijscreatie, moet snel zijn. De inschrijving is nú geopend, tot 15 januari. De wedstrijd om De Gouden IJsspatel kent een voorronde. Voor de vakwedstrijd De Gouden IJscreatie geldt een maximaal aantal deelnemers.

IJsVak-wedstrijden op Bakkersvak

IJsVak-wedstrijden op Bakkersvak

De IJsVak-wedstrijden vinden op 1, 2 en 3 maart tijdens de IJs-Vak op Bakkersvak in de Evenementenhal Gorinchem. De organisatie heeft de dagindeling al bekend gemaakt.

Een frisse start van de dag!

Een frisse start van de dag!

Steeds meer ambachtelijke bakkers verschuiven hun arbeid van nacht naar dag. Dit is een uitgelezen kans om ons mooie ambacht aan de klant te laten zien. Maar hoe verleng je de houdbaarheid van het brood zodat er toch elke ochtend vers brood in de winkel ligt?

Brood-/banketbakker in Noorwegen

Brood-/banketbakker in Noorwegen

We zijn op zoek naar een creatieve bakker/banketbakker. Waagans bakkerij is een traditioneel familiegedreven bakkerij in Tynset, in het oosten van Noorwegen. Sollicitatie...

Procesoperator industriele bakkerij omgeving Putten

Procesoperator industriele bakkerij omgeving Putten

Wat ga je doen?In de functie van Procesoperator Industriële Bakkerij ben je verantwoordelijk voor het opstarten van het productieproces in een industriële...

Broodbakker omgeving Barneveld

Broodbakker omgeving Barneveld

Wat ga je doen?In deze fulltime functie werk je voornamelijk op conventionele tijden. Je bereidt binnen het team zowel groot als kleinbrood. Dit doe je van A tot...