Havelaar maakt winnaars Bakkersvak beursactie bekend

HetZoeteStationnetje

ROSMALEN - Bakkersvak in Rosmalen vierde dit jaar het 5-jarig bestaan. Havelaar verpakkingen heeft hierop ingehaakt door flink uit te pakken met creatief verpakken. De stand van Havelaar stond volledig in het teken van inspirerende verpakkingsoplossingen en (re)styling van verpakkingsontwerpen.

Actie

Door het invullen van een actieformulier konden bezoekers van de Havelaar-stand kans maken op één van de twee gepersonaliseerde bakkersfietsen. De animo voor de speciale beursverlotingsactie van Havelaar was overweldigend. Dat heeft Havelaar tijdens Bakkersvak doen besluiten om het Oxboard, welke werd gebuikt om de beuracties bij de bezoekers onder de aandacht te brengen, ook te verloten.

Winnaars

De gelukkige winnaars Marjolein Van Gessel van Het Zoete Stationnetje, Mieke van Iersel van Meesterbakker van Iersel en Arjan van de Rovaart van Vipam waren zeer verrast en verheugd dat juist zij hadden gewonnen. De Bakkersfietsen met logo en gepersonaliseerde krat zullen worden ingezet voor nog meer naamsbekendheid. Zo gaat Meesterbakker van Iersel de fiets gebruiken in een bedrijfsfilm ter ere van hun 20-jarig bestaan. Het Zoete Stationnetje doet zelf regelmatig acties via Facebook en gaat de fiets hierin terug laten komen.

Lees ook
Drie dagen ijs-spiratie

Drie dagen ijs-spiratie

De ijssector blijft groeien. Misschien iets minder dan voorheen, maar desondanks groei. Steeds meer bedrijven binnen het bakkersambacht richten zich ook op ijs. Een podium voor ijsspecialisten mocht daarom op Bakkersvak niet ontbreken. Met drie dagen vol wedstrijden inspireerde de ijsbranche alle bezoekers.

Dit was Bakkersvak én IJs-Vak 2020

Dit was Bakkersvak én IJs-Vak 2020

Op 1, 2 en 3 maart 2020 vond de negende editie van de meest toonaangevende vakbeurs voor de Nederlandse bakkerij- en ijssector plaats: vakbeurs Bakkersvak. Net als in 2019 hadden vakprofessionals drie dagen de tijd om met elkaar in gesprek te gaan. Deze editie was de eerste officiële samensmelting tussen Bakkersvak en IJs-Vak als eigen titels.

Drie dagen Bakkersvak vol demo’s, lezingen en wedstrijden

Drie dagen Bakkersvak vol demo’s, lezingen en wedstrijden

Stefano van Leeuwen was afgetekend de beste deze editie van de Dutch Pastry Award tijdens Bakkersvak 2020. Niet alleen beschouwde de vakjury hem als beste, hij ontving ook nog eens de publieksprijs. In zijn showstuk met het thema ‘Hollands Glorie’ koos hij niet voor een klassiek thema als tulpen of klompen.

Operator Productie omgeving Kerkrade

Operator Productie omgeving Kerkrade

Wat ga je doen?Als operator productie ben je verantwoordelijk voor een goed verloop van de productie van het brood. Je bereidt deegsoorten, je bedient de machines...

Inpakoperator industriële koekbakkerij omgeving Deventer

Inpakoperator industriële koekbakkerij omgeving Deventer

Wat ga je doen?In deze functie ben je samen met directe collega’s verantwoordelijk voor de lijnmatige inpak van koek en koekproducten. Je zal zelfstandig opstarten...

Bakker / operator industriële koekbakkerij omgeving Deventer

Bakker / operator industriële koekbakkerij omgeving Deventer

Wat ga je doen?In deze functie ben je samen met directe collega’s verantwoordelijk voor de lijnmatige productie van koek en koekproducten. Je zal zelfstandig...