Havelaar maakt winnaars Bakkersvak beursactie bekend

30 mei 2016

ROSMALEN - Bakkersvak in Rosmalen vierde dit jaar het 5-jarig bestaan. Havelaar verpakkingen heeft hierop ingehaakt door flink uit te pakken met creatief verpakken. De stand van Havelaar stond volledig in het teken van inspirerende verpakkingsoplossingen en (re)styling van verpakkingsontwerpen.

Actie

Door het invullen van een actieformulier konden bezoekers van de Havelaar-stand kans maken op één van de twee gepersonaliseerde bakkersfietsen. De animo voor de speciale beursverlotingsactie van Havelaar was overweldigend. Dat heeft Havelaar tijdens Bakkersvak doen besluiten om het Oxboard, welke werd gebuikt om de beuracties bij de bezoekers onder de aandacht te brengen, ook te verloten.

Winnaars

De gelukkige winnaars Marjolein Van Gessel van Het Zoete Stationnetje, Mieke van Iersel van Meesterbakker van Iersel en Arjan van de Rovaart van Vipam waren zeer verrast en verheugd dat juist zij hadden gewonnen. De Bakkersfietsen met logo en gepersonaliseerde krat zullen worden ingezet voor nog meer naamsbekendheid. Zo gaat Meesterbakker van Iersel de fiets gebruiken in een bedrijfsfilm ter ere van hun 20-jarig bestaan. Het Zoete Stationnetje doet zelf regelmatig acties via Facebook en gaat de fiets hierin terug laten komen.

Altijd op de hoogte blijven?