Goedhart wint Foodbedrijf van het Jaar-verkiezing

Foodbedrijf van het jaar 2021

In de Foodbedrijf van het Jaar-verkiezing scoorde Bakker Goedhart een 8,12. Hiermee is de bakker het beste van alle foodbedrijven en staat op nummer 1 in de overall top 10. Daarnaast is de bakker het beste in de categorieën 'Brood, bake off en gebak' en Private label vers.

Supermarkt.team organiseert de Foodbedrijf van het Jaar-verkiezing. In zestien categoriën bepalen supermarktondernemers/-franchisers, -filiaalmanagers en hoofdkantoormedewerkers welke leverancier het beste is. Naast categoriewinnaars wordt er ook een overal top 10 samengesteld. 

Goedhart veroverde met een 8,12 de eerste plaats in de top 10 van ‘overall-winnaars’ en mag zich winnaar noemen van de categorieën 'Brood, bake off en gebak' en 'Private label vers'. De bakker wordt volgens Supermarkt.team vooral gewaardeerd vanwege de inzet en prestaties op het gebied van logistiek & supply chain, productintegriteit & kwaliteit en account­management.

"Een beoordeling waar we heel trots op zijn", reageert Janet Borgesius, algemeen directeur Brood & Specialiteiten op Supermarkt.team. "We werken er al jaren hard aan om niet alleen een leverancier te zijn, maar vooral een partner. Een partner waarmee onze klanten het onderscheid kunnen maken met brood, gebak, vlaaien en vers belegde convenience producten. Onze plaats in de ranking maakt duidelijk dat onze inspanningen de juiste zijn."

De bakkerijen Borgesius en Goedhart vieren dit jaar het 125-jarig jubileum en kregen op 17 juni 2021 het predicaat Koninklijk. inds de oprichting groeide de bakkerij uit van een organisatie geleid door familieleden tot een bakkerijengroep, waarbij het ambacht ambacht centraal staat. De bakkerij produceert en levert dagelijks verse bakkerijproducten aan supermarkten door het hele land.

Altijd op de hoogte blijven? 

Neem een abonnement
  
Dossiers
Lees ook
Goedhart biedt medewerkers failliete bakker werkplaats

Goedhart biedt medewerkers failliete bakker werkplaats

Goedhart Patisserie en Goedhart Brood & Specialiteiten biedt veertig medewerkers van de failliete industriële bakker De Verwenbakker een arbeidsplaats aan. Op deze manier wil het bedrijf deze mensen behouden voor de branche. Goedhart deed ook een bod op de activa van de Verwenbakker, maar een doorstart bleek helaas niet mogelijk. Het aanbieden van...

Borgesius-Bakkersland gaat verder als Borgesius en Goedhart

Borgesius-Bakkersland gaat verder als Borgesius en Goedhart

Het bakkersbedrijf Borgesius-Bakkersland splitst zich op in meerdere zelfstandige bedrijven. De bedrijven gaan verder onder de naam Goedhart of Borgesius. Dat maakte het bedrijf 14 mei bekend. De namen verwijzen naar Goedhart Borgesius, die in 1895 de bakkerij startte in Oude Pekela. Goedhart bestaat uit drie aparte bv's. Deze leveren brood &...

Borgesius introduceert Bake-it Authentic

Borgesius introduceert Bake-it Authentic

ROSMALEN - Borgesius introduceert op Bakkersvak in Rosmalen een nieuw lid in de familie van Bake-it. Naast Bake-it Easy en Bake-it Classic is vanaf heden ook Bake-it Authentic verkrijgbaar. Diepgevroren deegstukken om elk moment van de dag brood te bakken, met een open glazige structuur en een dunne krokante korst. Bake-it Bake-it zijn gerezen ongebakken...