EverBake Group pakt groots uit op Bakkersvak

paneo-product3verkleind

ROSMALEN -In de EverBake Group Area op de Bakkersvak in Rosmalen op 5 en 6 maart  draait het vooral om vernieuwing en beleving; kom, proef en ervaar. Van live demonstraties tot technische snufjes en noviteiten. Binnen- en buiten is EverBake vertegenwoordigd in stand A1010 en presenteert de groep zich op zo’n 125 m2.

Vernieuwde logo's

Met de vernieuwde logo’s is direct duidelijk dat al deze bedrijven tot dezelfde groep behoren. Ieder bedrijf in de groep heeft zijn eigen specialiteit en toont dit op Bakkersvak.

Creare

Zo zijn bij EverBake Bakeware & Coatings onder meer broodkoppels, bakplaten, Teflon non-stick coating en Creare- frituurlijnen te vinden. In de buitentent, die van binnenuit bereikbaar is, zien bezoekers de Creare in werking en worden bezoekers voorzien van heerlijke frituurproducten. "'Onze oliebollen experts' laten u graag de kneepjes van het vak zien", aldus EverBake.

Bongard

EverBake Ovens & Machines is dealer van het Franse merk Bongard en compleet leverancier voor de bakkerij inrichting. Op Bakkersvak presenteren zij u onder meer de nieuwe Paneotrad EVO. Master Chef Paneotrad Marc Masera uit Frankrijk verzorgt speciale demonstraties met de nieuwe Paneotrad EVO. De ideale machine om te helpen bij het creëren van nieuwe producten en zo nieuwe klanten aan te trekken. Hij zorgt ervoor dat brood een constante kwaliteit heeft, met een goede smaak, een royale en luchtige kruimtextuur en dat de versheid en houdbaarheid wordt verlengd. Klanten zullen genieten van de verscheidenheid aan brood die bakkers kunnen bieden, de combinatie van smaken, de brede waaier van vormen en dat ze warm en knapperig brood kunnen kopen op elk moment van de dag, stelt EverBake. Dit is te zien in de live demonstraties en hier is ook te zien hoe de Paneotrad EVO zorgt voor nog meer flexibiliteit. Er wordt gebakken in de Orion stenen vloer oven met gemotoriseerde lift. Naast de vloeroven is onder andere ook de 8.64 rotatieoven te zien.

oliebollen-bakken-creare2000-300x225 Oliebollen bakken met de Creare2000.

Tijgerpapmachine

Zela Technical Solutions presenteert u een tijgerpapmachine en diverse spraymachine’s zoals de Zela 1500 en 2100. Op de stand kunnen bezoekers terecht voor advies en zien ze de spraymachines in actie.

Draaiende transportlijn

EverBake Service & Spareparts producent van transportbanden voor narijskasten, koelwendels en transportsystemen laat een mini versie van een draaiende transportlijn zien.

 
Lees ook
30 jaar EverBake en een nieuwe locatie

30 jaar EverBake en een nieuwe locatie

EverBake Group hield drie dagen lang open huis en Inspiratie Dagen. Hiermee vierde het bedrijf het 30-jarige bestaan. Ook was het gelijk een mooie gelegenheid voor Peter Eversdijk en zijn zonen Thom en Nick om het nieuwe pand in Breda te laten zien. Hier zal in de toekomst een proefbakkerij komen waar EverBake (potentiële) klanten kan ontvangen.

EverBake Group organiseert Inspiratie Dagen op 16, 17 en 18 mei

EverBake Group organiseert Inspiratie Dagen op 16, 17 en 18 mei

EverBake Group bestaat 30 jaar en viert feest. Drie dagen lang zijn alle geïnteresseerden welkom op het hoofdkantoor van EverBake in Breda. Daar worden op 16, 17 en 18 mei de Inspiratie Dagen gehouden. Er worden doorlopend live demonstraties gegeven door onder meer Meester Boulanger Hiljo Hillebrand en de Duitse Meesterbakker Dietmar Rostek van HEUFT.

Dutch Pastry Award en Beste Bonbon van Nederland 2022 gaan online door

Dutch Pastry Award en Beste Bonbon van Nederland 2022 gaan online door

Het Dutch Pastry Team organiseert op 7 maart 2022 de Dutch Pastry Award en Beste Bonbon van Nederland. Dit jaar zijn de Dutch Pastry Award en Beste Bonbon van Nederland voor iedereen online te volgen via een YouTube livestream. Net als op Bakkersvak vormen de showstukken weer één van de hoogtepunten. “Het is een visueel spektakel van vakmanschap, creativiteit...