De Bakatlas

Bakatlas Rutger van de Broek

Overal ter wereld wordt gebakken en landen hebben allemaal hun eigen specialiteiten. In het nieuwe boek ‘De Bakatlas’ zijn meer dan 150 recepten verzameld van over de hele wereld. Van de Oostenrijkse Apfelstrudel tot de Portugese pastéis de nata en van de Indonesische pandancake tot aan de Amerikaanse devil’s foodcake.

In De Bakatlas laat Rutger van den Broek, in 2013 de eerste winnaar van Heel Holland Bakt, zien hoe je dit allemaal zelf bakt. Van koekjes, taarten en cakes tot aan brood(jes) en desserts. Van den Broek schreef sinds 2013 al tien bakboeken, waaronder de Koekjesbijbel en de Bakbijbel. Van boeken voor beginners (Het makkelijke bakboek) tot gevorderden (Masterclass Cakes), en voor oud en jong (’t Verrukkelijke Kinderbakboek).

Ook heeft Van den Broek sinds 2016 een eigen bakblog (rutgerbakt.nl), waarop hij zijn bakinspiratie deelt en mensen motiveert om te gaan bakken. Hij ontwikkelt recepten (ook in opdracht), geeft regelmatig bakworkshops en -demonstraties en jureert hij bij diverse bakwedstrijden.

 

Dossiers
Lees ook
De Verstandige Kock

De Verstandige Kock

De Verstandige Kock is het enige gedrukte Nederlandstalige kookboek uit de zeventiende eeuw. Hierin staan culinaire gerechten van de Lage Landen uit deze perdiode. Twintig recepten uit dit boek zijn nu bewerkt voor de moderne keuken.  Het kookboek De Verstandige Kock werd in 1669 als sluitstuk opgenomen in het driedelige ‘Het Vermakelijck...

Bloed, zweet maar samen

Bloed, zweet maar samen

Duurzaamheid is een belangrijk thema voor bedrijven. Grote multinationals gebruiken het in hun publieke profilering maar de echte innovatie komt vaak van frisse, jonge bedrijven.

Alles wat je wilt weten over bedrijfsoverdracht

Alles wat je wilt weten over bedrijfsoverdracht

Voor foodondernemers is bedrijfsoverdracht een actueel onderwerp. In de versbranches werken veel oudere ondernemers, die moeten nadenken over de toekomst van hun bedrijf. Een moeilijk onderwerp, want naast alle emoties rondom een bedrijfsoverdracht, weten veel ondernemers niet precies hoe dit proces eruitziet. Het boek ‘De 100 meestgestelde vragen...

Altijd op de hoogte blijven?

 

Abonneer
 

of

Meld je aan voor de nieuwsbrief