Belgium Chocolate Awards staan dit jaar in het teken van de natuur

Belgium Chocolate Awards

Dit jaar organiseert het Belgische vakblad Chocolaterie de 11e editie van de Belgium Chocolate Awards, waarin de jury op zoek gaat naar de beste chocoladecreaties en -concepten van België. Deze editie staat volledig in het teken van natuur. Ook wordt er een 6e categorie toegevoegd voor Beste Chocolatier van het Jaar.

De categorieën van dit jaar bestaan uit Beste Praline en Gevulde Chocoladereep, Beste Bean-To-Barchocoladereep, Beste Chocoladeconcept, Beste Winkelinrichting en Beste Chocolatier. Het thema geldt alleen voor de categorieën Praline en Gevulde Chocoladereep. De categorie Beste Winkelinrichting staat open voor chocolatiers, patissiers en bakkerijen.

Inschrijven voor de Belgium Chocolate Awards kan tot 15 maart. De Chocolate Awards vinden plaats op 25 mei in Ter Groene Poorte. Dan worden alle prijzen uitgereikt, zijn er bezoeken van nationale en internationale chocolatiers en vinden er workshops plaats.

Lees meer over de Belgium Chocolate Awards op chocolaterie.pmg.be.

Altijd op de hoogte blijven? 

Neem een abonnement
  
Lees ook
‘De kwaliteit van deze chocolade moet je ervaren’

‘De kwaliteit van deze chocolade moet je ervaren’

Als het aan Tom Stalpers van chocolaterie Cru de Cacao ligt, gaat de consument de pure smaak van eerlijke kwaliteitschocolade leren waarderen. Voor zijn chocoladecreaties gebruikt hij grand cru’s die een eigen smaakstijl hebben en afkomstig zijn van duurzame cacaoproductie.

Inschrijving voor Bakkersvak en IJs-Vak open

Inschrijving voor Bakkersvak en IJs-Vak open

Evenementenhal Gorinchem staat van 5 tot en met 7 maart in het teken van de tiende editie van Bakkersvak en IJs-Vak. Bakkers, ijsbereiders, chocolatiers en patissiers kunnen zich nu inschrijven voor deze feestelijke jubileumeditie.

Sigep 2023 komt eraan

Sigep 2023 komt eraan

Italian Exhibition Group organiseert van 21 tot en met 25 januari de 44e editie van Sigep. Rimini Expo Center staat deze dagen weer in het teken van ijs, patisserie, chocolade en koffie.