Beko: nieuwe namen geven meer duidelijkheid

1 april 2016

VEGHEL – Coöperatieve Vereniging Beko is bezig met een verandering van de hele organisatie. Doel van deze transitie is om te komen tot een punt dat het voor bakkers, ijsbereiders en andere partners duidelijker wordt waar totaalpartner Beko precies voor staat.

Andere namen

Onderdeel van het veranderingsproces is dat de namen van de Beko-bedrijven worden aangepast. Zo wordt Coöperatieve Vereniging Beko U.A. verandert in Beko Coöperatie. Beko Nederland krijgt vanaf 1 mei de toepasselijke naam Beko Groothandel, de Dc’s behouden de namen Beko Noord, Beko Midden, Beko West en Beko Zuid heten. En Beko Bakkerij Techniek wordt kortweg Beko Techniek.

Kleuren

Het logo van de coöperatie vormt de basis van de huisstijl, met de Beko-bedrijven als herkenbare schakels. In de commerciële communicatie (nieuwsbrieven, folders, websites en social media) worden specifieke kleuren per bedrijf gebruikt om duidelijk onderscheid aan te geven. Andere communicatie-uitingen, zoals drukwerk, vrachtwagens, signing, en dergelijke blijven Beko-blauw.

Altijd op de hoogte blijven?