Bakkerij ‘t Kraayennest neemt winkel van bakkerij Bereket over

28 juni 2023 Redactie Bakkers in bedrijf Bart Nijs Fotografie

Bakkerij ‘t Kraayennest heeft overeenstemming met bakkerij Bereket in Nijmegen over de overname van de winkel aan de Daalseweg. Bakkerij Bereket sluit na de Nijmeegse vierdaagse en bakkerij ’t Kraayennest opent de winkel weer op 10 augustus.

Bakkerij Bereket heeft 2 vestigingen in Nijmegen en is bekend om haar Turkse broden, baklava en Turkse Pizza’s. De bakkerij is al jaren een begrip in Nijmegen met veel vaste klanten. Bakkerij Bereket heeft besloten om de vestiging aan de Daalseweg te verkopen en alleen verder te gaan in de winkel aan de Molenweg.

Voor Bakkerij ’t Kraayennest is dit de vierde winkel in Nijmegen. In januari opent Bakkerij ‘t Kraayennest in het vernieuwde winkelcentrum Dukenburg de vijfde winkel. In de toekomst verwacht de bakkerij circa 8 winkels te openen in Nijmegen, zodat elke inwoner op loopafstand een “eigen” winkel heeft. De nieuwe winkel wordt feestelijk heropend op 10 augustus en is vanaf dan ook op zondagochtend geopend voor verste croissants en rozenbroodjes. Medio 2024 wordt de winkel geheel verbouwd naar de eigen huisstijl van ’t Kraayennest.

Altijd op de hoogte blijven?