Bakkerij ’t Kraayennest neemt winkel Tom Otterloo over

23 november 2023 Redactie Bakkers in bedrijf Bakkerij Tom van Otterloo

Bakkerij ’t Kraayennest neemt de winkel aan de Graaf Lodewijkstraat 2 in Arnhem over van Bakkerij Tom van Otterloo. Een bewuste keuze, meldt Tom van Otterloo, eigenaar van de gelijknamige bakkerij. “Deze bakkerij past goed bij onze klanten.”

Eerder sloot Van Otterloo al de bakkerij en winkel in de Steeg en droeg de winkel op de Steenstraat over aan GraanGeluk Bakkerista. Vanaf 1 maart 2024 gaat de winkel aan de Graaf Lodewijkstraat over naar Bakkerij ‘t Kraayennest uit Nijmegen. Deze overname past in de visie van Bakkerij ’t Kraayennest om meer klanten te laten genieten van haar kwaliteitsproducten. Na de winkels in Elst en Lent is de opening in Arnhem een volgende logische stap in verdere groei. Bakkerij ’t Kraayennest is bekend van het Steengoed desembrood, Romeinenbrood, Kraayennestjes (-mini taartjes), huisgemaakte truffels en Rozenbroodjes.

Bewuste keuze

Tom van Otterloo koos bewust voor een overname door Bakkerij ’t Kraayennest. “Deze bakkerij past goed bij de klanten die in de wijk Sint Marten, Sonsbeekkwartier wonen. Daarnaast vind ik dat klanten de keuze moeten hebben tussen verschillende bakkers in Arnhem. Dit is de reden waarom ik contact heb gezocht met deze Nijmeegse bakker.”

Continuïteit

Volgens Van Otterloo kan Bakkerij ’t Kraayennest op grotere schaal ambachtelijke kwaliteitsproducten produceren waardoor continuïteit gewaarborgd blijft voor de winkel in een van de oudste wijken van Arnhem. Tom: “ ’t Kraayennest heeft een mooi assortiment broden waar onze klanten aan zijn gewend. Ik ben er van overtuigd dat ‘t Kraayennest de beste kandidaat is voor de klanten die al bijna 30 jaar onze winkel bezoeken. Wij zijn trots op ons klantenbestand en dit willen wij goed achterlaten. De winkel gaat straks op de maandagen weer open en ook op zondagochtend is ’t Kraayennest open voor vers brood, croissants en Rozenbroodjes. Dat is echt een pluspunt voor de wijk.”

Tot de overdracht wordt het gistbrood nog van een collega bakker betrokken. Per 1 maart 2024 draagt Van Otterloo met een goed gevoel de winkel over aan ‘t Kraayennest. “Alle collega’s mogen mee naar de nieuwe werkgever, ook daar zijn we erg blij mee”, aldus Tom van Otterloo.

Altijd op de hoogte blijven?