Bakker Van Vessem geeft 111 bakcursussen weg

Bakker van Vessem_Bakcursus Bakery Institute

De Haarlemse Bakker Van Vessem bestaat dit jaar 111 jaar. Daarom geeft de bakker tot eind december 111 bakcursussen bij het Bakery Institute weg aan amateur brood- of banketbakkers. De klanten van de bakker zijn erg enthousiast vertelt medewerkster Angela van Bakker Van Vessem. "Vooral mensen die gewonnen zijn heel blij".

111 jaar feest

Om kans te maken op een van de cursussen moeten de klanten op de Facebookpagina van de bakkerij een van de berichten over deze actie liken en in een reactie vertellen waarom ze zo graag een van de cursussen willen winnen. En dat gebeurt veelvuldig. Zo schrijft Hanneke de Wit: "de gaafste winactie ooit op Facebook. Vroeger begon het bakken met het restje appeltaartdeeg van mijn moeder waar ik mijn mini appeltaartje van mocht maken..... Er is nog zoveel wat ik wil leren op het gebied van bakken en er is geen betere plek om dat te leren dan bij de bakery institute!!" Angela: "Wat vooral opvalt in de reacties is de passie en het respect voor het bakkersvak".

De gelukkige winnaars mogen niet alleen de cursus volgen maar ook bijdragen aan het assortiment van de bakkerij. Na de cursusdag kunnen ze de foto en het recept van hun favoriete product op de Facebook tijdlijn van Bakker Van Vessem plaatsen. De bakkers gaan er dan mee aan de slag en de leukste ideeën worden voor een week opgenomen in het assortiment.

Bakcursus Bakery Institute

Bakker Van Vessem is een van de oprichters van het Bakery Institute en kwam zo op het idee voor deze actie. Het Bakery Institute verzorgt niet alleen cursussen voor professionals, maar ook voor thuisbakkers. Dit zijn leerzame en interessante opleidingen, samengesteld voor de liefhebbers, maar op zeer professioneel niveau.

Bakker Van Vessem

Sinds 1907 wordt bij Bakker Van Vessem gebakken. De bakker bakt dagelijks verse en gezonde graanproducten. Jaarlijks organiseert de bakker verschillende evenementen zoals het 'Oogstfeest', de 'Duurzame dag', de 'Pepernotenbakkerij' en de 'Oliebollenbakkerij'. Bakker Van Vessem heeft 16 vestigingen in onder andere Haarlem, Heemstede en Amsterdam.

 

https://www.facebook.com/bakkervanvessem/videos/772836519774008/?fref=mentions&__xts__[0]=68.ARAu7f_LncGO8OY6GwLf9kmd6fGF97xeRfBWYY29pBDQiY330i3BJcnUvzCfcaC4hLKZwTAMXPj4Nixn4Nn_rA7k3kWAbBiVNgQYwXcqNidvbHRLJ1VI_-8QmMqv2mgdVSmfwRf586ISuH6qVmGu7SbXpMFrlN0z_Xyn-UQ_HNu_j8uvOwbx&__tn__=K-R&fb_dtsg_ag=AdxfB9ep2KAbJV4sk6UeNErKYsD4zyZjxv4EO95GmXFGrw%3AAdwAV_uX0M-YckHXU35-R4OKQJbywTbaLMoayHeOTf4A9g

       
Lees ook
Najaar 2022 frituurdemonstraties bij EverBake

Najaar 2022 frituurdemonstraties bij EverBake

EverBake organiseert op 12 en 13 september frituurdemonstraties in de proefbakkerij bij het hoofdkantoor in Breda. Aan bod komen onder andere slimmer frituren, de frituurlijn en tips voor het beslag voor oliebollen en andere producten.

Help je medewerkers door de hitte!

Help je medewerkers door de hitte!

Komende week lopen de temperaturen hoog op. Meteorologen verwachten een hittegolf. Ook in de bakkerij kan het erg warm worden. wanneer is het echt té warm in de bakkerij om te werken? En wat doet u ertegen?

Bakkers in de media - week 31

Bakkers in de media - week 31

Middeleeuwse traditie, de opmars van vegan chocolade en eerste schepen met graan verlaten de Oekraïne. Wat lazen we deze week over de bakkersbranche? Een greep uit de media.