Bakels Senior eerste partner voor De Dag van het Ambacht 2024

17 oktober 2023 Redactie Bakkers in bedrijf Easyfairs
De eerste partner voor De Dag van het Ambacht op 11 maart 2024 is bekend: Bakels Senior. De grondstoffenleverancier biedt onder andere een workshop op het gebied van vegan productontwikkeling. 

Bakels Senior legde zich de afgelopenjaren toe op de ontwikkeling van plantaardige bakkersproducten, met een bijzondere focus op vegan opties. Tijdens De Dag van het Ambacht 2024 deelt Bakels Senior hun kennis met onder andere een workshop. Bezoekers kunnen niet alleen proeven van de vegan creaties van Bakels Senior, maar krijgen ook inzicht in de technologieën en processen achter duurzaam bakken. Experts laten zien hoe veganisme worden geïntegreerd in het ambachtelijke bakproces.

Bakels Senior

De Dag van het Ambacht op 11 maart 2024 wil een brug slaan tussen traditie en innovatie, en Bakels Senior is de eerste partner van dit nieuwe evenement. Bakels Senior heeft de afgelopen jaren een verschuiving gemaakt naar de ontwikkeling van veganistische producten. Zij zien dit namelijk niet als trend maar als een bredere beweging richting duurzaam en verantwoordelijk leven. 

De Dag van het Ambacht

Omdat Bakkersvak en IJs-Vak een jaartje over slaan wil Easyfairs de bakkers- en ijsbranche toch graag een podium in 2024 bieden. Dit gebeurt op 11 maart in de vorm van De Dag van het Ambacht. Bezoekers kunnen proeven bij de 24 proeftafels van de sponsoren en demonstraties en workshops volgen. Ook vinden de vakwedstrijden Beste BonBon van Nederland, Dutch Pastry Award en de IJs-Vakwedstrijden (met de Gouden IJsspatel en Gouden IJscreatie) hier plaats. Bezoekers kunnen zich in het voorjaar van 2024 inschrijven voor één van de workshops op de Dag van het Ambacht.  

Altijd op de hoogte blijven?