Het VIPmagazine voorjaar 2023 is uit!

Het nieuwste VIPmagazine toont wederom een collectie bestaande klassiekers en nieuwe items die gericht zijn op het aanstaande voorjaar, Pasen én de zomer. Ook deze uitgave staat weer in het teken van “op verrassende wijze het onderscheid maken”.

Zo heeft Kiki Suijkerbuijk, vaktechnisch adviseur van Vipam, een elegante en smakelijke creatie gemaakt voor deze editie onder de naam “Solar”. Dit gebakje zal ook gepresenteerd worden tijdens de op handen zijnde Bakkersvak waar het ook te proeven is.

Ook krijgt u een kijkje in de keuken van Meesterbakker van Iersel. Chef banket René Slinger vertelt in deze editie enthousiast over hun ziens- en handelswijze op en in de branche.

Omdat vegan een blijvertje is, staan de vegan tartelettes van HUG in de spotlights. Want deze hartige en zoete alleskunners in diverse maten en smaken, zijn juist nu in deze tijden van drukte en personeelsschaarste, een welkome aanvulling op ieder assortiment!

Op zoek naar vegan producten? Vipam vertelt u er graag meer over tijdens de Bakkersvak. Niet alleen te vinden op de reguliere stand (D130) maar ook op het VeganPlein (VP6). Hier vindt u onder andere vegan witte chocolade, vegan tartelettes en diverse vegan ijssoorten.

Team Vipam wenst u veel leesplezier en ontmoet u graag op de Bakkersvak!

VIPmagazine Voorjaar 2023

Altijd op de hoogte blijven?