Dennis Bekker versterkt Vipam International

30 november 2022 partner content

Patissier en ijsbereider Dennis Bekker in dienst getreden bij Vipam als Vertegenwoordiger en Vaktechnisch Adviseur.

Van waardevolle klant naar ambitieuze werknemer

“Het contact met Dennis stamt uit de tijd dat hij nog werkzaam was bij Maision Niels de Veye. Door de jaren heen heeft Dennis veel kennis en werkervaring opgedaan binnen de patisserie en ijsbereiding. Dat, in combinatie met zijn netwerk en enthousiasme voor het ambacht, was voor mij de reden om hem aan te nemen als vertegenwoordiger en vaktechnisch adviseur. Voor de bestaande markt maar ook voor het genereren van new business. Ook zijn we blij met zijn komst omdat we merkten dat er toch meer aandacht nodig is in de bestaande rayons met het huidige aantal vertegenwoordigers. Die aandacht is hard nodig en zeer gewenst! Zijn werkgebied ligt voornamelijk in Midden Nederland maar we zien zeker meer mogelijkheden door heel Nederland als de klant en de markt daarom vraagt” aldus Arjan van de Rovaart, directeur van Vipam International.

Dennis heeft zijn ervaring opgedaan bij namen als Hotel Theater Figi, Slot Zeist, Bakkerij Knevel, Maison Niels de Veye en Livia’s Bakery. Bij Livia’s was hij ook betrokken bij het op de kaart zetten van dit concept in Bilthoven.

“Ik zet mijn kennis en ervaring graag in bij en voor Vipam. Doordat ik al jarenlang klant was van Vipam ben ik bekend met hun service en het kwalitatief hoogwaardige totaalassortiment. Dit maakt het voor mij nog makkelijker om snel te schakelen in de vraag van de klant” zegt Dennis.

Arjan van de Rovaart: “De komende tijd zal de focus bij Dennis liggen op het leren kennen van bestaande klanten en het meelopen met de collega’s om zo meer gevoel met en begrip van het verkoop vak te krijgen. Zijdelings zal hij ook al ingezet worden bij het begeleiden van concepten die we samen met Kiki Suijkerbuijk, Veenhuizen Groep en Beko neerzetten. Zijn innovatieve ideeën over het inzetten van ons assortiment komen daarin ruimschoots aan bod zodat we bestaande en nieuwe klanten kunnen ondersteunen en verrassen.

Daarna zal Dennis zijn eigen klantenportfolio gaan bestieren binnen het ambacht, de ijsbereiding, de horeca en het food service kanaal.

En zo blijven we in beweging in deze mooie markt die nooit stilstaat en steeds zoekt naar nieuwe kansen en mogelijkheden!” zegt van de Rovaart vol enthousiasme.

Altijd op de hoogte blijven?