Zwitserse klasse en gemak in drukke tijden!

Vipam tartelette

De kant-en-klare HUG tartelette is een geliefde alleskunner van Zwitserse klasse. Zeker in deze tijden van personeelsschaarste, biedt dit zalige halffabricaat uitkomst. Steeds vaker worden ze gebruikt in de banketbakkerij maar ze zijn inmiddels ook populair in de horeca.

Krokant en palmolievrij
Alle varianten, zoet, chocolade en hartig zijn gemaakt van, zeer dun uitgerold, kruimeldeeg op basis van 100% Zwitserse boter. De doorzichtige en geurloze coating, vrij van transvetten en palmolie, zorgt voor een langdurige en krokante bite. Door hun verpakking in handige blistervormen zijn ze makkelijk en rationeel van te voren te bereiden met iedere door u gekozen vulling. De gevulde tartelettes zijn goed in te vriezen zonder verlies van smaak en kraak.

Varieer en creëer
De HUG tartelette familie bestaat uit diverse smaken, vormen en groottes. De ronde variant met een doorsnede van 3,3 cm is zeer geschikt als snelle bite. En de 7 cm doorsnede tartelette is hét perfecte eenpersoonsgebakje in uw gebaksvitrine. De innovatieve koffie tartelette, met geroosterde en fijngemalen Arabica en Robusta koffiebonen verwerkt in het deeg, is een uitkomst voor iedere koffieliefhebber. Zo blijft u uw klant verrassen!

A big HUG!

  • Gemaakt van 100% Zwitserse boter
  • Vrij van palmolie en transvetten
  • Ruime keus in smaken, vormen en groottes
  • Handig voor kleine én grote charges
  • Diepvriesbestendig
  • Geschikt voor elk moment en gelegenheid
  • Exclusief verkrijgbaar bij Vipam

PS: zonnebloemen duur? Welnee! Breng de zomer in uw vitrine met deze zeer betaalbare zonnebloemdecoratie

Lees ook
Babbi, 70 jaar intense smaak en pure klasse

Babbi, 70 jaar intense smaak en pure klasse

BEDRIJFSINFORMATIE | In 1952 begon Babbi oprichter Attilio Babbi met zijn droom om de beste producent van ijsgrondstoffen-, hoorntjes en wafeltjes te worden. Nu 70 jaar later, is die droom ruimschoots verwezenlijkt en is het merk Babbi uitgegroeid tot een wereldwijd begrip binnen de wereld van “gelato” en patisserie.

Veenhuizen Groep introduceert 3-pans Multipan op Horecava

Veenhuizen Groep introduceert 3-pans Multipan op Horecava

Op de Horecava 2022 lanceert Veenhuizen Groep een nieuwe variant van de Multipan, een 3-pans-tafelmodel. Daarnaast staat de vakbeurs van de horeca voor Veenhuizen ook in het teken van een intensievere samenwerking met de lange-termijnpartners Vipam en Royal Steensma.

Vipam exclusief distributeur van Lubeca in Nederland

Vipam exclusief distributeur van Lubeca in Nederland

Producten van Lubeca zijn voortaan in Nederland verkrijgbaar via Vipam. De Duitse grondstoffenproducent kiest voor Vipam als exclusieve partner voor de Nederlandse markt.