Slob Koudetechniek verder onder de vleugels van Veenhuizen Groep

Wouter Slob, foto Patrick Siemons

Slob Koudetechniek is met 69 jaar expertise dé betrouwbare en logische partij voor wie producten wil vriezen of koelen of klimaatbeheersing voor thuis zoekt. Aan het roer van dit familiebedrijf staat Wouter Slob (62). Een vakman in hart en nieren die altijd het beste voor zijn klanten wil. Nu én in de toekomst. En juist met het oog op die toekomst heeft Slob recent zijn handtekening gezet onder de overname door de Veenhuizen Groep.

“Met deze overname kunnen mijn klanten ook op de langere termijn rekenen op onze welbekende service”, zegt Wouter Slob. “Op mijn leeftijd is dat een prettig idee.”

Dezelfde genen
“Veenhuizen en Slob: het is een mooie match. We waren geen onbekenden voor elkaar. In het verleden pakten we al een aantal projecten samen op. Onze genen lijken op elkaar; we hebben service hoog in het vaandel staan, hechten waarde aan een goede en duurzame klantrelatie en we kennen de wensen en behoeftes van de branche. We spreken elkaars taal en die van onze beider klanten.”

Slagkracht
Met de toevoeging van Slob Koudetechniek aan de tak Cool Solutions van de Veenhuizen Groep wordt de slagkracht van Veenhuizen groter dan ooit tevoren. Klanten konden al bij Veenhuizen terecht voor food service solutions, bakery solutions en climate solutions. Met de slimme oplossingen van Slob is de tak Cool Solutions een mooie en complete aanvulling op het totaalaanbod van Veenhuizen.

Vertrouwde service
Voor de klanten van Slob koudetechniek zal de vertrouwde service gecontinueerd kunnen worden. "Het servicepotentieel van Veenhuizen is groter dan dat van Slob", legt Wouter Slob uit. "Simpel gezegd, er zijn meer monteurs beschikbaar om de klant te helpen. Aanspreekpunt ben en blijf ik voorlopig. Onze vertrouwde merken verhuizen natuurlijk gewoon mee."

En die bijna zeventig jaar aan kennis, ervaring en technische know how? “Dat gaan we allemaal delen met de mensen van Veenhuizen. De eerste trainingen om monteurs vertrouwd te maken met onze producten staan al gepland. We gaan samen cursussen volgen en op fabrieksbezoek. Zo brengen we de basiskennis over en leggen we een mooi fundament voor een soepele samenwerking!”

Logo Veenhuizen Groep

Food, Bakery & Cool solutions
Verbindingsweg 9
3781 LR Voorthuizen
0342 - 472410
www.veenhuizen.nl / www.slobkoudetechniek.nl

 

 

 

Lees ook
'Ik ben erop gebrand om de bakker te ontzorgen'

'Ik ben erop gebrand om de bakker te ontzorgen'

Frans van der Koogh begint deze maand als Commercieel Adviseur bij Veenhuizen, waarbij hij zich zal richten op de bakkerijen in het MKB. Op zijn veertiende stond hij al iedere zaterdag in de bakkerij. De bakkersbranche kent dus geen geheimen voor hem. “Tijdens mijn carrière heb ik vaak aan de grondstoffen kant gezeten, maar de techniek heeft me altijd...

Veenhuizen en Vipam helpen banketbakkerij Sier bij uitbreiding met ijs

Veenhuizen en Vipam helpen banketbakkerij Sier bij uitbreiding met ijs

Banketbakkerij J.M. Sier is een familiebedrijf in Volendam, opgericht door Jaap Sier (86) en inmiddels overgenomen door zijn twee zoons, Bert en Jack. Dankzij een geslaagde samenwerking tussen Vipam en de Veenhuizen Groep hebben de bakkers hun assortiment kunnen verrijken met ijstaarten.

'Ik heb mensen van hun roze wolk afgeduwd'

'Ik heb mensen van hun roze wolk afgeduwd'

Deze maand start Petra Smit, mensen-mens met twee kids, een pony om voor te zorgen (dochterlief is nog nèt iets te jong) als National Accountmanager bij Veenhuizen Groep. Ze komt uit de cafetariahoek, dus de foodondernemer is voor haar geen vreemde. “Toch vind ik het wel spannend om straks weer de boer op te gaan.”