Leon Kees start bij Veenhuizen Groep B.V.

Leon Kees_foto Veenhuizen groep

Een nieuwe uitdaging voor Leon Kees. Dinsdag 1 februari startte hij bij Veenhuizen Groep B.V. waar hij nieuwe en bestaande ijssalons gaat begeleiden en adviseren.

Leon Kees is geen onbekende in de ijsbranche. Zo is hij sinds 2019 betrokken als bestuurslid bij de Vereniging Ambachtelijk IJscentrum en schrijft columns voor Vakblad IJs. En hij was natuurlijk 22 jaar lang eigenaar van IJssalon Kees aan het Bogardeind in Geldrop én aan de Smalle Haven in Eindhoven. De komende jaren blijft hij nog op de achtergrond betrokken bij deze ijssalon als klankbord voor de nieuwe ondernemers en als naamgever van de regionaal bekende handelsnaam.

Adviseur IJs

Bij Veenhuizen gaat Leon Kees de functie van Commercieel Adviseur vervullen met als specialiteit ijs. In deze functie gaat hij bestaande en nieuwe ijssalons begeleiden en adviseren. Bijvoorbeeld over de apparatuur van Kälte-Rudi en de ijsvitrines van GeloStandard.

Veenhuizen Groep

Veenhuizen Groep is een familiebedrijf dat in 1984 werd opgericht. De basis van het bedrijf is koeltechniek. Het bedrijf verkoopt niet alleen techniek, maar verzorgt ook het onderhoud. Het doel is om het leven van foodondernemers, zoals bakkers en ijsbereiders, makkelijker te maken.

Dossiers
Lees ook
Recept aardbeiensorbet uit de 18e eeuw

Recept aardbeiensorbet uit de 18e eeuw

Op de website Eet!verleden schrijft historica Manon Henzen over culinaire geschiedenis. Onlangs deelde ze het recept van een aardbeiensorbet uit de 18e eeuw en vertelt ze meer hoe ijs destijds gemaakt werd.

David’s Gelato test koeklepeltjes als alternatief voor plastic

David’s Gelato test koeklepeltjes als alternatief voor plastic

De Goudse IJssalon David’s Gelato is op zoek naar een duurzaam alternatief voor de plastic ijslepeltjes. Afgelopen weekend startte eigenaar David Hoppenbrouwers met het testen van eetbare ijslepeltjes.

Kersverse meesters over hun boek -12°C Gelato

Kersverse meesters over hun boek -12°C Gelato

Een jaar lang mochten volgers op de socials van Nils Hendrikse en Bas van Haaren verlekkerd toekijken. De fotograaf ging los met droogijs, bevroren baarden en paarse bloemkool. Wat waren ze van plan? Het resultaat viel begin juni op de mat: het boek -12°C Gelato.