Veenhuizen Groep introduceert 3-pans Multipan op Horecava

Veenhuizen logo klein

Op de Horecava 2022 lanceert Veenhuizen Groep een nieuwe variant van de Multipan, een 3-pans-tafelmodel. Daarnaast staat de vakbeurs van de horeca voor Veenhuizen ook in het teken van een intensievere samenwerking met de lange-termijnpartners Vipam en Royal Steensma.

De Multipan van Veenhuizen Groep is al verkrijgbaar in de 6-, de 8- en de 10-pans-versies. Het nieuwe model bestaat uit drie pannen naast elkaar en vooral geschikt voor middelgrote en kleinere restaurants. Het 3-pans model draait niet rond zoals de 6-, 8- en 10-pansmodellen, maar heeft een sliding mechanisme. Hiermee speelt Veenhuizen in op de toenemende vraag naar flexibiliteit in kleinere horecagelegenheden en gescheiden bereidingen in verband met, onder andere, allergieën.

De nieuwe Multipan past volgens Veenhuizen Groep in de strategie om zich meer en meer toe te leggen op het aanbieden van totaalconcepten voor de gehele food- en hospitalitybranche. In dit kader intensiveert Veenhuizen Groep ook de samenwerking met Royal Steensma, leverancier van pannenkoekenbenodigdheden.

Want de Horecava 2022 staat voor Veenhuizen Groep ook in het teken van een intensievere samenwerking met de lange-termijnpartners Vipam (Babbi – grondstoffen voor Italiaans ijs) en Royal Steensma (producten voor pannenkoekenhuizen). Het aanbieden van totaalconcepten voor de ijs- en pannenkoekenbranche en het realiseren van een 24/7-service krijgt hierdoor steeds duidelijker vorm. Zo is het mogelijk om een complete ijssalon of een volledig pannenkoekenhuis in te laten richten door Veenhuizen Groep, inclusief koeling, bereiding, afwassen en klimaatbeheersing. IJssalon De Hoop in Blaricum en Pannenkoekenhuis Bloem in Ede zijn twee van de meest recente voorbeelden. Het ontzorgen van food-ondernemers is en blijft hiermee de primaire strategie van Veenhuizen Groep.

Altijd op de hoogte blijven? 

Neem een abonnement
  
Lees ook
Highlights Vipam tijdens de Bakkersvak 2023!

Highlights Vipam tijdens de Bakkersvak 2023!

Tijdens de Bakkersvak heeft Vipam diverse producten laten zien. Hieronder leest u een aantal highlights van de goed bezochte beurs!

Samenwerken om ambacht voorwaarts te helpen

Samenwerken om ambacht voorwaarts te helpen

Verbinden en onderscheiden zijn belangrijke sleutelwoorden voor Vipam. De leverancier van kwalitatief hoogwaardige ingrediënten zet deze termen centraal in al zijn dienstverlening en dus ook tijdens Bakkersvak 2023.

Vipam viert het voorjaar!

Vipam viert het voorjaar!

Het nieuwste VIPmagazine toont wederom een collectie bestaande klassiekers en nieuwe items die gericht zijn op het aanstaande voorjaar, Pasen én de zomer. Ook deze uitgave staat weer in het teken van “op verrassende wijze het onderscheid maken”.