Veenhuizen Groep introduceert 3-pans Multipan op Horecava

Veenhuizen logo klein

Op de Horecava 2022 lanceert Veenhuizen Groep een nieuwe variant van de Multipan, een 3-pans-tafelmodel. Daarnaast staat de vakbeurs van de horeca voor Veenhuizen ook in het teken van een intensievere samenwerking met de lange-termijnpartners Vipam en Royal Steensma.

De Multipan van Veenhuizen Groep is al verkrijgbaar in de 6-, de 8- en de 10-pans-versies. Het nieuwe model bestaat uit drie pannen naast elkaar en vooral geschikt voor middelgrote en kleinere restaurants. Het 3-pans model draait niet rond zoals de 6-, 8- en 10-pansmodellen, maar heeft een sliding mechanisme. Hiermee speelt Veenhuizen in op de toenemende vraag naar flexibiliteit in kleinere horecagelegenheden en gescheiden bereidingen in verband met, onder andere, allergieën.

De nieuwe Multipan past volgens Veenhuizen Groep in de strategie om zich meer en meer toe te leggen op het aanbieden van totaalconcepten voor de gehele food- en hospitalitybranche. In dit kader intensiveert Veenhuizen Groep ook de samenwerking met Royal Steensma, leverancier van pannenkoekenbenodigdheden.

Want de Horecava 2022 staat voor Veenhuizen Groep ook in het teken van een intensievere samenwerking met de lange-termijnpartners Vipam (Babbi – grondstoffen voor Italiaans ijs) en Royal Steensma (producten voor pannenkoekenhuizen). Het aanbieden van totaalconcepten voor de ijs- en pannenkoekenbranche en het realiseren van een 24/7-service krijgt hierdoor steeds duidelijker vorm. Zo is het mogelijk om een complete ijssalon of een volledig pannenkoekenhuis in te laten richten door Veenhuizen Groep, inclusief koeling, bereiding, afwassen en klimaatbeheersing. IJssalon De Hoop in Blaricum en Pannenkoekenhuis Bloem in Ede zijn twee van de meest recente voorbeelden. Het ontzorgen van food-ondernemers is en blijft hiermee de primaire strategie van Veenhuizen Groep.

Lees ook
'Ik ben erop gebrand om de bakker te ontzorgen'

'Ik ben erop gebrand om de bakker te ontzorgen'

Frans van der Koogh begint deze maand als Commercieel Adviseur bij Veenhuizen, waarbij hij zich zal richten op de bakkerijen in het MKB. Op zijn veertiende stond hij al iedere zaterdag in de bakkerij. De bakkersbranche kent dus geen geheimen voor hem. “Tijdens mijn carrière heb ik vaak aan de grondstoffen kant gezeten, maar de techniek heeft me altijd...

Veenhuizen en Vipam helpen banketbakkerij Sier bij uitbreiding met ijs

Veenhuizen en Vipam helpen banketbakkerij Sier bij uitbreiding met ijs

Banketbakkerij J.M. Sier is een familiebedrijf in Volendam, opgericht door Jaap Sier (86) en inmiddels overgenomen door zijn twee zoons, Bert en Jack. Dankzij een geslaagde samenwerking tussen Vipam en de Veenhuizen Groep hebben de bakkers hun assortiment kunnen verrijken met ijstaarten.

'Ik heb mensen van hun roze wolk afgeduwd'

'Ik heb mensen van hun roze wolk afgeduwd'

Deze maand start Petra Smit, mensen-mens met twee kids, een pony om voor te zorgen (dochterlief is nog nèt iets te jong) als National Accountmanager bij Veenhuizen Groep. Ze komt uit de cafetariahoek, dus de foodondernemer is voor haar geen vreemde. “Toch vind ik het wel spannend om straks weer de boer op te gaan.”