Puur Korenbrood van Bakels-Senior is vegan, brood zonder gist en tarwe en zonder toevoegingen. Daarnaast is het een bron van natuurlijke proteïnen, zeer éénvoudig te maken, en binnen anderhalf uur klaar. Door de aanwezigheid van volkoren spelt zuurdeeg is het super lekker.

Recept

Ingrediënten

  • Bakels Puur Koren Broodmix 1.000 gram
  • Water 1.000 gram

Werkwijze

  • Ingrediënten mengen tot een homogene massa.
  • Afwegen op 2 kg voor rechte vormen.(Cake to go blikken)
  • Deeg 90 minuten laten staan in de bakblikken op bakkerijtemperatuur.
  • Bakken: 180 C – 90 minuten.

Ook lekker: Puur Koren Chips

Als het gebakken product op het einde van de t.h.t. loopt, dunne plakken snijden van 2-3 mm.
Drogen in een oven 200 C aflopend naar 160  C. Droogtijd: 15-25 minuten (afhankelijk van grootte.)

Hierna heeft het product 2-3 weken t.h.t. extra.

Meer info:

PuurKoreninfo.pdf (bakels-senior.nl)

Altijd op de hoogte blijven?