Valmar presenteert nieuwe ijsmachine op Horecava

valmar-easy

AMSTERDAM - Valmar Benelux introduceert op de Horecava de nieuwe Valmar Easy 3 TTi ijsmachine. Dit nieuwe model – uit de serie Valmar TTi ijsbereidingsapparatuur – is een horizontaal werkende ijsmachine met een cilinderinhoud van maximaal 3 liter voor het bereiden van ambachtelijk schepijs. De Valmar Easy is een tafelmodel en kan uitgevoerd worden met lucht- of waterkoeling en in 230 of 400 volt. De Valmar Easy 3 TTi is leverbaar in een 'Cold'-uitvoering waarmee ijs kan worden bereid en een 'Hot & Cold'-uitvoering waarmee ijs kan worden bereid, maar waarmee ook kan worden gepasteuriseerd.

Combisysteem

De Valmar Easy 3 TTi is voorzien van het Valmar Combisystem. Dit systeem kenmerkt zich door een snelle bereidingstijd van 5 minuten en een schroefvormig messenstel waardoor het ijs systematisch en gelijkmatig wordt verdeeld  over de gehele cilinderwand zonder dat het aanvriest op de schrapers of in het midden van het mes achterblijft. Tegelijkertijd zorgt deze speciale schroefvorm voor een perfecte, homogene en compacte structuur van het ijs. Het touchscreen maakt de bediening eenvoudig en is voorzien van meerdere programma’s voor het bereiden van melk- en sorbetijs, en heeft een speciaal variegato-programma. De standaard aanwezige inverter maakt het mogelijk om charges ijs te draaien van zelfs 1 liter.

Horecava

De nieuwe ijsmachine wordt gepresenteerd op de Horecava van 9 t/m 12 januari in Amsterdam (stand 10.20, hal 10).

Lees ook
Jeroen Goossens en Ruben van Trigt winnen Dobla Pastry Battle

Jeroen Goossens en Ruben van Trigt winnen Dobla Pastry Battle

Winnaars Jeroen Goossens en Ruben van Trigt Jeroen Goossens en zijn leerling Ruben van Trigt hebben The Dobla Pastry Battle gewonnen. De eerste editie van de patisseriewedstrijd vond plaats in de RAI op de laatste dag van Horecava 2018. De Dobla Pastry Battle NL Edition werd gehouden in de wedstrijdkeukens van het Gastronomisch Gilde en was een initiatief...

Drie dagen Gastvrij Rotterdam in Ahoy

Drie dagen Gastvrij Rotterdam in Ahoy

Ahoy staat van 18 tot en met 20 september in het teken van Gastvrij Rotterdam. De horecabeurs trekt echter niet alleen exposanten en bezoekers uit deze stad, maar vanuit heel Nederland. Het is een kleinere versie van de Horecava, die altijd in januari in Amsterdam plaatsvindt. Er was van alles te doen en te proeven: vis, vlees, brood, patisserie en...

Dobla Pastry Battle 2019

Dobla Pastry Battle 2019

7 januari is het weer zo ver, dan vindt de Horecava plaats. Op de laatste dag van deze vakbeurs voor de horeca, 10 januari gaan verschillende patissiers de strijd met elkaar aan tijdens de ‘Dobla Pastry Battle’ Edition NL 2019. Dobla wil een podium creëren voor patisserie en hoopt dat de Pastry Battle daarbij helpt. “Het dessert is het laatste dat de...

Bakker/ operator productie omgeving Nijmegen

Bakker/ operator productie omgeving Nijmegen

Wat ga je doen?Als operator productie draag je zorg voor de producten die worden bereidt in deze bakkerij. We zijn per direct op zoek naar een ervaren bakker/ operator...

Leerling BBL Artisanaal

Leerling BBL Artisanaal

Wat ga je doen?Gaat er voor jou niets boven de geur van pasgebakken brood? Voor de artisanale bakkerij zijn wij per direct op zoek naar een leerling BBL. Dagelijks...

Verkoopmedewerker omgeving Groningen

Verkoopmedewerker omgeving Groningen

Wat ga je doen?Heb jij altijd al heerlijke brood- en banketproducten willen verkopen? Dan is dit je kans! Een ambachtelijke bakkerij, met meerdere winkels in de...