Valmar presenteert nieuwe ijsmachine op Horecava

valmar-easy

AMSTERDAM - Valmar Benelux introduceert op de Horecava de nieuwe Valmar Easy 3 TTi ijsmachine. Dit nieuwe model – uit de serie Valmar TTi ijsbereidingsapparatuur – is een horizontaal werkende ijsmachine met een cilinderinhoud van maximaal 3 liter voor het bereiden van ambachtelijk schepijs. De Valmar Easy is een tafelmodel en kan uitgevoerd worden met lucht- of waterkoeling en in 230 of 400 volt. De Valmar Easy 3 TTi is leverbaar in een 'Cold'-uitvoering waarmee ijs kan worden bereid en een 'Hot & Cold'-uitvoering waarmee ijs kan worden bereid, maar waarmee ook kan worden gepasteuriseerd.

Combisysteem

De Valmar Easy 3 TTi is voorzien van het Valmar Combisystem. Dit systeem kenmerkt zich door een snelle bereidingstijd van 5 minuten en een schroefvormig messenstel waardoor het ijs systematisch en gelijkmatig wordt verdeeld  over de gehele cilinderwand zonder dat het aanvriest op de schrapers of in het midden van het mes achterblijft. Tegelijkertijd zorgt deze speciale schroefvorm voor een perfecte, homogene en compacte structuur van het ijs. Het touchscreen maakt de bediening eenvoudig en is voorzien van meerdere programma’s voor het bereiden van melk- en sorbetijs, en heeft een speciaal variegato-programma. De standaard aanwezige inverter maakt het mogelijk om charges ijs te draaien van zelfs 1 liter.

Horecava

De nieuwe ijsmachine wordt gepresenteerd op de Horecava van 9 t/m 12 januari in Amsterdam (stand 10.20, hal 10).

Lees ook
Nominaties Horecava Innovation Award 2017 bekend

Nominaties Horecava Innovation Award 2017 bekend

De nominaties van de Horecava Innovation Award 2017, de prijs voor de beste innovatie in de Nederlandse foodservice branche, zijn bekend. Een deskundige jury selecteerde uit 132 inzendingen zestien boeiende, innovatieve producten en diensten in vier categorieën. Bij de opening van Horecava 2017 wordt de winnaar bekend gemaakt. De grootste nationale...

Veel aandacht voor voedselverspilling op Horecava

Veel aandacht voor voedselverspilling op Horecava

AMSTERDAM - De Horecava besteedt komende editie veel aandacht aan voedselverspilling en duurzaamheid. Het nieuwe onderdeel No Waste Village staat geheel in het teken van praktische oplossingen voor voedselverspilling. Daarnaast zijn er meerdere duurzame initiatieven op de beurs, zoals de Groene Route, de Karel de Vos Duurzaamheid Award, het onderdeel...

InnovationLAB op Horecava biedt visie op vier markten

InnovationLAB op Horecava biedt visie op vier markten

AMSTERDAM - Het InnovationLAB op de Horecava krijgt een nieuwe invulling. Met het thema Food & Hospitality 2020 geeft de Horecava samen met partners haar visie op de ontwikkelingen in vier markten: On the Move, Facilitair, Leisure en Retail/blurring. Naast seminars zijn er per markt innovaties en nieuwe concepten in de praktijk te zien. Horecava...

Bakker/ operator productie omgeving Nijmegen

Bakker/ operator productie omgeving Nijmegen

Wat ga je doen?Als operator productie draag je zorg voor de producten die worden bereidt in deze bakkerij. We zijn per direct op zoek naar een ervaren bakker/ operator...

Leerling BBL Artisanaal

Leerling BBL Artisanaal

Wat ga je doen?Gaat er voor jou niets boven de geur van pasgebakken brood? Voor de artisanale bakkerij zijn wij per direct op zoek naar een leerling BBL. Dagelijks...

Verkoopmedewerker omgeving Groningen

Verkoopmedewerker omgeving Groningen

Wat ga je doen?Heb jij altijd al heerlijke brood- en banketproducten willen verkopen? Dan is dit je kans! Een ambachtelijke bakkerij, met meerdere winkels in de...