Horecava keert terug in 2023

Horecava_foto persbericht

Na twee jaar afwezigheid keert Horecava weer terug. Van 9 tot en met 12 januari komt de horeca weer samen in RAI Amsterdam voor deze vakbeurs. Duurzaamheid, personeel en innovatie staan deze editie centraal.

Vanwege corona kon Horecava de afgelopen twee jaar niet fysiek plaatsvinden. Daarom ontwikkelde de organisatie een online platform, waar vraag en aanbod samenkomen en actueel nieuws wordt gedeeld. Dit platform blijft, zodat de horecabranche elkaar niet alleen tijdens de beurs maar ook de rest van het jaar kan ontmoeten.

In de horecabranche zijn duurzaamheid, personeel en innovatie momenteel van groot belang. Daarom ligt de focus van de beurs op deze belangrijke thema’s. “Horecaondernemers zijn op zoek naar concrete oplossingen en inspiratie om invulling te geven aan de uitdagingen van deze tijd”, meldt de organisatie. “Op de beurs vinden zij partijen die hen direct kunnen helpen met handige tips en praktische oplossingen. Van het werven van personeel tot circulair ondernemen en innovaties in de horecabranche.”

Daarnaast vinden er op Horecava veel (culinaire) activiteiten plaats. Op de agenda staan wedstrijden met (sterren)chefs, lezingen van nationale- en internationale sprekers, presentaties, demonstraties en workshops. Op de beursvloer treffen bezoekers een divers aanbod van exposanten.

Horecava is al 65 jaar een horecabeurs voor vakmensen in de wereld van eten, drinken en buitenshuis slapen. Deze vakbeurs trekt elke editie tienduizenden bezoekers. Op de beurs staan exposanten ingedeeld in de volgende categorieën: food & wine, fast casual, koude dranken, warme dranken, bakkerij & patisserie, interieur & design, grootkeuken & apparatuur en tech & dienstverlening. Ook is er speciale aandacht voor personeel, start-ups en innovatie.

Altijd op de hoogte blijven? 

Neem een abonnement
  
Dossiers
Lees ook
Terugblik Horecava: vegan, vienoisserie en de VS

Terugblik Horecava: vegan, vienoisserie en de VS

Na twee jaar geen horecavakbeurs, keerde de Horecava dit jaar terug. Bakery Sweets Center reisde af naar de Amsterdam RAI om ondergedompeld te worden in de laatste foodtrends.

Terugblik op Sigep 2023

Terugblik op Sigep 2023

Van 21 tot en met 25 januari 2023 stond Rimini Expo Centre in het teken van de bekende vakbeurs Sigep. Vijf dagen vol inspiratie, delen van kennis, netwerken en zaken doen. Organisator Italian Exhibition Group (IEG) blikt terug op een succesvolle editie. “Welkom terug Sigep!”

Trends en innovatie op Sigep 2023

Trends en innovatie op Sigep 2023

Momenteel vindt in Rimini de 44e editie van Sigep plaats. “Sigep is na twee moeilijke jaren voor de out-of-home markt terug”, aldus IEG-president Lorenzo Cagnoni tijdens de opening.