Valmar presenteert nieuwe ijsmachine op Horecava

valmar-easy

AMSTERDAM - Valmar Benelux introduceert op de Horecava de nieuwe Valmar Easy 3 TTi ijsmachine. Dit nieuwe model – uit de serie Valmar TTi ijsbereidingsapparatuur – is een horizontaal werkende ijsmachine met een cilinderinhoud van maximaal 3 liter voor het bereiden van ambachtelijk schepijs. De Valmar Easy is een tafelmodel en kan uitgevoerd worden met lucht- of waterkoeling en in 230 of 400 volt. De Valmar Easy 3 TTi is leverbaar in een 'Cold'-uitvoering waarmee ijs kan worden bereid en een 'Hot & Cold'-uitvoering waarmee ijs kan worden bereid, maar waarmee ook kan worden gepasteuriseerd.

Combisysteem

De Valmar Easy 3 TTi is voorzien van het Valmar Combisystem. Dit systeem kenmerkt zich door een snelle bereidingstijd van 5 minuten en een schroefvormig messenstel waardoor het ijs systematisch en gelijkmatig wordt verdeeld  over de gehele cilinderwand zonder dat het aanvriest op de schrapers of in het midden van het mes achterblijft. Tegelijkertijd zorgt deze speciale schroefvorm voor een perfecte, homogene en compacte structuur van het ijs. Het touchscreen maakt de bediening eenvoudig en is voorzien van meerdere programma’s voor het bereiden van melk- en sorbetijs, en heeft een speciaal variegato-programma. De standaard aanwezige inverter maakt het mogelijk om charges ijs te draaien van zelfs 1 liter.

Horecava

De nieuwe ijsmachine wordt gepresenteerd op de Horecava van 9 t/m 12 januari in Amsterdam (stand 10.20, hal 10).

Lees ook
Horecava 2019 van start

Horecava 2019 van start

Vandaag, 7 januari, start de 63e editie van de Horecava. Deze vakbeurs biedt vier dagen lang inspiratie voor professionals in de foodservice branche. Bedrijven presenteren de laatste trends en innovaties. Er zijn er workshops, demonstraties en wedstrijden. Ook voor de bakkersbranche is er van alles te beleven op de Horecava. Horecava 2019 Bakkerij is...

Hendrikse en De Jong winnen Dobla Pastry Battle 2019

Hendrikse en De Jong winnen Dobla Pastry Battle 2019

Foto: Dobla/Paul Rozenbeek Tineke Hendrikse en David de Jong van Culinair Centrum Beverwijk wonnen 10 januari op de Horecava The Dobla Pastry Battle 2019. De tweede plaats ging naar Amy Kotterer en Rick van der Drift van het Okura Hotel. Anika van der Veen en Stephanie van Sonderen maakten het podium compleet. "Ik ben totaal verrast!", reageert een...

Too Good To Go redt Horecava-eten van verspilling

Too Good To Go redt Horecava-eten van verspilling

Vier dagen lang proefden vele tienduizenden bezoekers in de Amsterdamse RAI eten en drinken tijdens de Horecava, die afgelopen week zijn 63e editie beleefde. Ieder jaar worden dagelijks containers vol overgebleven etenswaren weggegooid. Joost Rietveld, directeur van de Nederlandse tak van de anti-voedselverspillingsapp Too Good To Go, vertelt hoe zijn...

Bakker/ operator productie omgeving Nijmegen

Bakker/ operator productie omgeving Nijmegen

Wat ga je doen?Als operator productie draag je zorg voor de producten die worden bereidt in deze bakkerij. We zijn per direct op zoek naar een ervaren bakker/ operator...

Leerling BBL Artisanaal

Leerling BBL Artisanaal

Wat ga je doen?Gaat er voor jou niets boven de geur van pasgebakken brood? Voor de artisanale bakkerij zijn wij per direct op zoek naar een leerling BBL. Dagelijks...

Verkoopmedewerker omgeving Groningen

Verkoopmedewerker omgeving Groningen

Wat ga je doen?Heb jij altijd al heerlijke brood- en banketproducten willen verkopen? Dan is dit je kans! Een ambachtelijke bakkerij, met meerdere winkels in de...