• Home
  • Nieuws
  • Artikelen
  • Blogs
  • Agenda
  • Dossiers
  • Edities
  • Recepten
  • Bedrijvengids
  • Bedrijfsinformatie
  • Adverteren
  • Foodbanen
Bakkers in bedrijf
  • Inloggen
  • Abonneren
  • Home
  • Nieuws
  • Artikelen
  • Blogs
  • Agenda
  • Dossiers
  • Edities
  • Recepten
  • Bedrijvengids
  • Bedrijfsinformatie
  • Adverteren
  • Foodbanen
Grondstoffen & ingrediënten

‘Sector is nu aan zet’

21 november 2023 Bianca Roemaat NBC
Eva Jansen: “Als je de wereld wilt veranderen moet je teruggaan in de keten."
PREMIUM
Eva Jansen: “Als je de wereld wilt veranderen moet je teruggaan in de keten."
Meer ketensamenwerking en meer zichtbaarheid voor duurzame innovaties in de bakkersbranche. Dat is het doel van het nieuwe innovatieplatform ‘Kop boven het graanveld’ en de daaraan gekoppelde Innovatieprijs 2023, zo vertelde innovatie-strateeg Eva Jansen tijdens ‘Blik op Duurzaamheid’ op 10 oktober in Baarn.

Ik kijk jou aan en niet in de camera?” De openingszin in de video waarin de negen kanshebbers voor de Innovatieprijs 2023 zich voorstellen, sluit aan bij wat Eva Jansen vertelt als dagvoorzitter Stefan Wijers haar interviewt tijdens de NBC-kennissessie Blik op Duurzaamheid. “Bakkers gaan niet zo snel op een kratje staan om te vertellen wat ze doen. Vaak zijn ze te bescheiden over hun inspanningen ten aanzien van duurzaamheid.” 

Artikel voor abonnees

Dit artikel is alleen voor abonnees, bekijk onze abonnementen.


Abonnementen
  • Onbeperkt toegang tot alle artikelen op bakkersinbedrijf.nl
  • Ontvang 10x per jaar het Vakblad Bakkers in Bedrijf
  • Ontvang 1x onze special Slimmer werken in food
  • Ontvang 1x onze verpakkingsspecial
  • Ontvang 1x onze hygiënespecial
  • Ontvang 2x onze machinebouwspecial
Dossiers
  • Grondstoffen & ingrediënten
Lees ook

Samen werken aan duurzame tarweproductie

Dossche Mills zet in op duurzame tarweproductie. En dat doet de maalderij niet alleen. Het partnerschap met AGRAVIS en OCI Nitrogen leverde 14.000 ton tarwe op goed voor 25 miljoen broden.
12 februari 2025

Aan de slag met de energietransitie

De energietransitie is een hot topic in de voedingsmiddelenindustrie. Terwijl bedrijven te maken hebben met een overbelast elektriciteitsnet en stijgende belastingen op aardgas, kunnen ze niet wachten...
4 februari 2025

Vernieuwd dashboard toont duurzaamheid supermarkten

Hoe duurzaam zijn de supermarkten in Nederland? Welke stappen zetten ze bijvoorbeeld op het gebied van voedselverspilling, broeikasgasemissies en plantaardige eiwitten? Dashboard Duurzaamheid Supermar...
30 januari 2025
12345>>>
Foodbanen

De beste banen in de brood- en banketsector

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de gratis digitale nieuwsbrief van Bakkers in bedrijf en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de bakkerijbranche.

Inschrijven

Superaanbieding!

Ontvang Bakkers in Bedrijf 2 nummers gratis inclusief digitale toegang

Aanvragen

Agenda

  • 14 MEI 10:00 - 15 MEI 20:00

    Food Tech Event 2025

  • 15 MEI 12:00 - 19:30

    IFFI: 'Salt, Less is More'

  • 18 MEI 04:00 - 22 MEI 23:00

    IBA Trade fair 2025

Bakkers in bedrijf © 2025 Bakkers in bedrijf.
Alle rechten voorbehouden.
Facebook Instagram LinkedIn
Dit is een uitgave van Alea Publishers

Alea_Logo

  • Over Bakkers in bedrijf

    • Abonneren
    • Adverteren
    • Nieuwsbrief
    • Edities
    • Over ons
    • Contact
  • Andere platformen

    • AutomationNL
    • Bioprocessing News
    • EVMI
    • Industrial Cybersec
    • Vakblad IJs!
    • Vleesmagazine
    • Vismagazine
    • VoedingNU

Contactgegevens

Bakkers in Bedrijf
Postbus 595 - 3700AN Zeist
Huis ter Heideweg 13 - 3705MA Zeist
Nederland
info@bakkersinbedrijf.nl
+31 (0)85-0407400
    • Privacy Statement
    • Algemene Voorwaarden
    • Disclaimer