Ontdek nieuwe afzetmarkten op VersVak

10 oktober 2017

VersVak is de vakbeurs waar de brood- en banketsector wordt vertegenwoordigd in combinatie met de vlees en AGF-sector. Op VersVak komt u in contact met ambachtelijke bakkers, traiteurs, cateraars en andere brancheprofessionals uit Noord-Oost Nederland. VersVak wordt georganiseerd door Easyfairs en vindt plaats in Evenementenhal Hardenberg op 9 & 10 april 2018.

Wie neemt deel?

Op VersVak komen leveranciers en zelfstandige ondernemers uit de brood & banket, vlees en AGF-sector samen. Bezoekers kunnen bij de exposanten terecht voor o.a. grondstoffen, eindproducten, machines, gereedschappen, winkelinrichting en verpakkingsmaterialen. Onder andere Verscentrum Ter Brugge, Foodimpuls, Nauwxs en het Wroetvarken, Meiko, Tieben Vlees, Multipox, De Luca Automatisering, Burgman en Koeltechnisch Buro Midden Nederland hebben zich al ingeschreven voor een deelname aan Versvak 2018.

Wie bezoekt?

VersVak verwelkomt beslissingsbevoegden, de zelfstandige ondernemers uit de regio Noord-Oost Nederland. De ambachtelijke bakker, traiteur, cateraar en vele anderen komen samen om te netwerken, innovaties uit hun vak te ontdekken en om zich te laten inspireren door het ambacht.

Waarom Hardenberg?

De consument hecht steeds meer waarde aan lekkere én verantwoorde voeding. Daarnaast hebben verschillende generaties en culturen ieder hun eigen wensen. Door deze lokale behoeften te vervullen, kan de ondernemer zijn hoofd boven water houden. Door de kansen die de vers markt biedt en de bewuste keuze voor regio Noord-Oost Nederland, is VersVak in 2018 hét perfecte platform.

Meer informatie

Voor meer informatie over deelname kunt u onze website bezoeken of contact opnemen met Inoek van Otterlo via inoek.vanotterlo@easyfairs.com.

Altijd op de hoogte blijven?