Nieuwe Sales Manager IJs en Food Solutions bij Bakeplus

John Brouwers_Bakeplus

Met ingang van 16 januari 2018 gaat John Brouwers aan de slag als Sales Manager IJs en Food Solutions bij Bakeplus. Bakeplus gelooft dat ze met Brouwers een ervaren en betrouwbaar aanspreekpunt voor IJs en Food Solutions relaties in huis hebben gehaald.

John heeft ruime ervaring opgedaan in diverse commerciële functies in de bakkerij, zuivel, horeca en softijs branches. Hij was werkzaam als accountmanager/salesmanager bij onder andere  Decora Food Products, Briceland, Friesland Foods en Nestle. Hij had daarbij de verantwoordelijkheid voor prijsbeleid, HACCP, productontwikkeling, conceptontwikkeling, opzet van beurzen en export. De passie voor het 'vak' heeft hij mede verkregen door zijn verleden, waarin hij werkzaam was als kok, onder andere in een Michelin ster restaurant.

John zal tijdens de SIGEP in Rimini voor het eerst in zijn nieuwe rol actief kennis gaan maken met diverse relaties op het gebied van ijs en ook bakkerij. Ook zal John op 4 en 5 maart aanwezig zijn tijdens de Bakkersvak 2018.

Lees ook
Vipam partner van Dutch Pastry Team

Vipam partner van Dutch Pastry Team

Vipam International BV is vanaf 1 maart 2020 officieel partner van het Dutch Pastry Team. Deze samenwerking is voor minimaal drie jaar. Op Bakkersvak geven leden van het Dutch pastry Team verschillende demonstraties met verschillende producten van Vipam.

Bezoek PreGel Benelux op Bakkersvak 2020

Bezoek PreGel Benelux op Bakkersvak 2020

Ook dit jaar is PreGel Benelux weer vertegenwoordigd op de Bakkersvak 2020. Deze gezellige en informatieve beurs wordt gehouden van zondag 1 tot en met dinsdag 3 maart in de Evenementenhal in Gorinchem. U bent iedere dag vanaf 10.00 uur tot 17.00 uur welkom op onze stand D154 om onze noviteiten te proeven en kennis te maken met onze producten. Niet...

Ambachtelijk IJscentrum viert Gelato Day op 24 maart

Ambachtelijk IJscentrum viert Gelato Day op 24 maart

Op 24 maart vindt de Europese Dag van het Ambachtelijk IJs plaats. De Vereniging Ambachtelijk IJscentrum wil deze dag ook in Nederland vieren. Daarom verstrekt de brancheorganisatie een gratis mediakit aan alle ijssalons die ‘Gelato Day’ willen vieren. Een speciale poster is af te halen op IJs-vak, van 1 tot en met 3 maart in Evenementenhal Gorinchem.

Zelfstandig werkend (desem) broodbakker omgeving Noordwijk

Zelfstandig werkend (desem) broodbakker omgeving Noordwijk

Wat ga je doen?Voor deze kleine ambachtelijke bakkerij zijn we per direct op zoek naar een zelfstandig werkend broodbakker. Je zal je bezighouden met het totale...

Broodbakker te Groningen

Broodbakker te Groningen

Wat ga je doen?Voor deze bakkerij zijn wij per direct op zoek naar een zelfstandig werkende broodbakker. Het betreft een fulltime functie voor langere tijd. Ook...

Operator Productie omgeving Kerkrade

Operator Productie omgeving Kerkrade

Wat ga je doen?Als operator productie ben je verantwoordelijk voor een goed verloop van de productie van het brood. Je bereidt deegsoorten, je bedient de machines...