Nieuwe Sales Manager IJs en Food Solutions bij Bakeplus

John Brouwers_Bakeplus

Met ingang van 16 januari 2018 gaat John Brouwers aan de slag als Sales Manager IJs en Food Solutions bij Bakeplus. Bakeplus gelooft dat ze met Brouwers een ervaren en betrouwbaar aanspreekpunt voor IJs en Food Solutions relaties in huis hebben gehaald.

John heeft ruime ervaring opgedaan in diverse commerciële functies in de bakkerij, zuivel, horeca en softijs branches. Hij was werkzaam als accountmanager/salesmanager bij onder andere  Decora Food Products, Briceland, Friesland Foods en Nestle. Hij had daarbij de verantwoordelijkheid voor prijsbeleid, HACCP, productontwikkeling, conceptontwikkeling, opzet van beurzen en export. De passie voor het 'vak' heeft hij mede verkregen door zijn verleden, waarin hij werkzaam was als kok, onder andere in een Michelin ster restaurant.

John zal tijdens de SIGEP in Rimini voor het eerst in zijn nieuwe rol actief kennis gaan maken met diverse relaties op het gebied van ijs en ook bakkerij. Ook zal John op 4 en 5 maart aanwezig zijn tijdens de Bakkersvak 2018.

Lees ook
Eerste dag IJs-Vak in teken van de SVH Meesterijsbereiders

Eerste dag IJs-Vak in teken van de SVH Meesterijsbereiders

De eerste dag van IJs-Vak stond in het teken van de SVH Meesterijsbereiders. De dag begon met een ijsontbijt voor de bezoekers op het wedstrijdplein en daarna gingen de meesters de strijd met elkaar aan. Hans Kennis won het beste meesterlijke ijsje, Alfons Graumans en zijn pupil Myrne Meulendijks wonnen de mysterybox challenge en tot slot mocht Jacques...

Het Praktijklokaal biedt handvatten voor duurzaam ondernemen, gezonde voeding en winkelbeleving

Het Praktijklokaal biedt handvatten voor duurzaam ondernemen, gezonde voeding en winkelbeleving

Nieuw op Bakkersvak is Het Praktijklokaal. Hier kunnen bezoekers terecht voor praktische handvaten en verhalen uit het werkveld rondom actuele uitdagingen in de bakkerijsector. De organisatie van Bakkersvak gaat samen met experts uit het vakgebied de uitdaging aan om grote onderwerpen klein en behapbaar te maken.

Bakkersvak

Bakkersvak

Het eerste weekend van maart is Bakkersvak weer het middelpunt van bakkend Nederland. De laatste grotere beurs in de aanloop daarnaartoe was de Europain in Parijs, waar ons eigen BoulangerieTeam een mooie prestatie neerzette en liet zien dat ze in een zeer competitief deelnemersveld tot de internationale top behoren. Hun winst in Rimini, bij ‘Bread...

Zelfstandig werkend (desem) broodbakker omgeving Noordwijk

Zelfstandig werkend (desem) broodbakker omgeving Noordwijk

Wat ga je doen?Voor deze kleine ambachtelijke bakkerij zijn we per direct op zoek naar een zelfstandig werkend broodbakker. Je zal je bezighouden met het totale...

Broodbakker te Groningen

Broodbakker te Groningen

Wat ga je doen?Voor deze bakkerij zijn wij per direct op zoek naar een zelfstandig werkende broodbakker. Het betreft een fulltime functie voor langere tijd. Ook...

Operator Productie omgeving Kerkrade

Operator Productie omgeving Kerkrade

Wat ga je doen?Als operator productie ben je verantwoordelijk voor een goed verloop van de productie van het brood. Je bereidt deegsoorten, je bedient de machines...