Uitzendbureau het Ambacht cancelt jubileum workshop

Deeg kneden_pixabay

Foto: Pixabay

Uitzendbureau Het Ambacht moet de exclusieve workshop op 31 maart. die werd gegeven om het 12,5 jarig jubileum te vieren, cancellen. Dit vanwege de uitbraak van het coronavirus. De organisatie gaat op zoek naar een nieuwe datum voor de workshop.

"Helaas moeten wij meedelen dat de workshop voor ons 12,5-jarig bestaan NIET door kan gaan" staat er te lezen in het persbericht. "Dit in verband met het coronavirus. Het evenement stond op 31 maart gepland en wij gaan bekijken of het eventueel verplaatst kan worden. Meer informatie hierover volgt later."

Jubileum Uitzendbureau het Ambacht

12,5 jaar geleden werd Uitzendbureau Het Ambacht opgericht. De organisatie ontwikkelde zich in die jaren tot een begrip in de bakkersbranche. Dat jubileum wilde Uitzendbureau Het Ambacht vieren met een exclusieve workshop. In deze workshop zouden Meester Patissier Hidde de Brabander (onder andere bekend van 24 Kitchen) en Meester Boulanger Wilfred Haafs de fijnste kneepjes van het vak laten zien aan de deelnemers. 

Dossiers
Lees ook
Wat betekenen de versoepelingen van de coronamaatregelen in de winkel

Wat betekenen de versoepelingen van de coronamaatregelen in de winkel

Vandaag, 25 februari, gaan de eerder aangekondigde versoepeling van de coronamaatregelen in. Wat betekent dit in de winkel van de bakker, slager, visspecialist en slijter?

Kabinet kondigt ruime versoepelingen coronamaatregelen aan

Kabinet kondigt ruime versoepelingen coronamaatregelen aan

Nederland gaat de komende tijd van het slot. In de persconferentie van 15 februari maakte minister Ernst Kuipers bekend dat de meeste coronaregels komen te vervallen in drie stappen.

Versoepeling coronamaatregelen – horeca blijft gesloten

Versoepeling coronamaatregelen – horeca blijft gesloten

Afgelopen vrijdag 14 januari vond er weer een persconferentie plaats over de stand van zaken rondom het coronavirus. Het kabinet versoepelde een aantal coronamaatregelen. Onder andere het onderwijs en de niet-essentiële winkels mogen weer open. De horeca en de culturele sector blijven voorlopig gesloten.