Uitzendbureau het Ambacht cancelt jubileum workshop

Deeg kneden_pixabay

Foto: Pixabay

Uitzendbureau Het Ambacht moet de exclusieve workshop op 31 maart. die werd gegeven om het 12,5 jarig jubileum te vieren, cancellen. Dit vanwege de uitbraak van het coronavirus. De organisatie gaat op zoek naar een nieuwe datum voor de workshop.

"Helaas moeten wij meedelen dat de workshop voor ons 12,5-jarig bestaan NIET door kan gaan" staat er te lezen in het persbericht. "Dit in verband met het coronavirus. Het evenement stond op 31 maart gepland en wij gaan bekijken of het eventueel verplaatst kan worden. Meer informatie hierover volgt later."

Jubileum Uitzendbureau het Ambacht

12,5 jaar geleden werd Uitzendbureau Het Ambacht opgericht. De organisatie ontwikkelde zich in die jaren tot een begrip in de bakkersbranche. Dat jubileum wilde Uitzendbureau Het Ambacht vieren met een exclusieve workshop. In deze workshop zouden Meester Patissier Hidde de Brabander (onder andere bekend van 24 Kitchen) en Meester Boulanger Wilfred Haafs de fijnste kneepjes van het vak laten zien aan de deelnemers. 

Dossiers
Lees ook
Nieuwe website Uitzendbureau Het Ambacht

Nieuwe website Uitzendbureau Het Ambacht

Uitzendbureau Het Ambacht lanceerde 7 oktober een nieuwe website. Deze heeft meer functionaliteiten, is overzichtelijker en gericht op het vinden van bakkers, meldt Het Ambacht.  Met de nieuwe website wil eigenaar Gert-Jan Ten Napel bakkers bereiken waar ze nog niet eerder contact mee hebben gehad. Ten Napel: “Vaak durven...

Slim verpakken geeft zoetere smaak

Slim verpakken geeft zoetere smaak

Psychologische processen kunnen de smaakwaarneming en de keuze voor producten met een verlaagd suikergehalte beïnvloeden. Dit inzicht kan helpen de consumentenacceptatie van deze voedingsproducten te verhogen.

Ruim driekwart van de Nederlanders blijft online versproducten bestellen

Ruim driekwart van de Nederlanders blijft online versproducten bestellen

Ruim 74 procent van de Nederlanders blijft ook nu de coronamaatregelen zijn versoepeld hun versproducten online bestellen. Gemak is hiervoor de belangrijkste reden. Dat blijkt uit onderzoek van DirectResearch in opdracht van Trunkrs.