Top 5 bakkers Telefoonboek.nl

Bakkers in bedrijf_Top 5 bakkers Telefoonboek.nl

Telefoonboek.nl stelt op basis van de beoordelingen van gebruikers een top 5 van bestbeoordeelde bakkers samen. De bakkerij Aksu Turkse Specialiteiten uit De Lier krijgt de beste beoordelingen van de gebruikers. Deze bakker heeft met een gemiddelde van 9.4 de beste score.

Beoordelingen Telefoonboek.nl

Naast het zoeken van contactgegevens op Telefoonboek.nl kunnen bezoekers ook een bedrijf beoordelen. Bezoekers geven een beoordeling door middel van een rating met eventueel een toelichting. Deze rating is een gemiddelde van het cijfer voor algemene indruk, service en prijs-kwaliteitverhouding. Op basis van het aantal beoordelingen en verschillende ratings van consumenten stelt Telefoonboek.nl een gemiddelde op. Dit gemiddelde bepaalt de top 5.

Top 5 bakkers Telefoonboek.nl

De top 5 van bestbeoordeelde bakkers is als volgt:

  1. Aksu Turkse Specialiteiten, De Lier - 53 beoordelingen met een gemiddelde van een 9.4
  2. Bakkerij De Keizerskroon,  Lopik - 62 beoordelingen met een gemiddelde van een 9.2
  3. Bakkerij Meysa, Hoorn - 50 beoordelingen met een gemiddelde van een 9.2
  4. De Lekkere Dingen Bakker Wormerplein, Purmerend - 89 beoordelingen met een gemiddelde van een 9.1
  5. ‘Star’ Bakkerij-Café Afhaalcentrum, Enschede - 42 beoordelingen met een gemiddelde van een 9.0

Aksu Turkse Specialiteiten

De vijf best beoordeelde bakkers van Nederland krijgen hoge punten van de consumenten. Aksu Turkse Specialiteiten is de best beoordeelde bakkerij volgens de beoordelingen op Telefoonboek.nl. Naast brood- en banketproducten verkopen zij ook Turkse pizza's, shoarma en döner kebab. Consumenten waarderen niet alleen de kwaliteit van de producten, maar ook het vriendelijke personeel en de goede service. Deze bakker uit De Lier, Zuid-Holland, krijgt gemiddeld een 9.4.

De tweede plek is voor Bakkerij De Keizerskroon uit het Noord-Brabantse Lopik. Hier wordt al sinds 1848 al brood en banket gebakken. De winkel scoort gemiddeld een 9.2 en staat bij consumenten bekend om de voortreffelijke taarten voor een vriendelijk prijsje. Ook Bakkerij Meysa uit Hoorn in Noord-Holland wordt gemiddeld met een 9.2 gewaardeerd.

Lees ook
Tien tips voor (bloem)decoraties van marsepein

Tien tips voor (bloem)decoraties van marsepein

In veel huishoudens komt er met de feestdagen een (dessert)taart op tafel te staan. Deze worden vooral met het oog gekocht. Decoratie is belangrijk. Bakkers in bedrijf geeft tien tips voor (bloem)decoraties van marsepein.

Concurrent of collega?

Concurrent of collega?

Industrie en ambacht worden vaak neergezet als twee uitersten die niet met elkaar verenigbaar zijn. In verschillende branches zijn dan ook al vele notities geschreven om aan te tonen waar het verschil tussen de twee zit. Toch wringt het, en daarom keek ik de definitie van industrie er nog eens op na.

Stichting Ambachtelijke Bakkerij werkt samen met 100% NL

Stichting Ambachtelijke Bakkerij werkt samen met 100% NL

De decembermaand is een van de belangrijkste maanden voor de ambachtelijke bakker. Veel klanten in de winkel voor lekkernijen voor Sinterklaar, kerst en Oud- en nieuw. Daarom organiseert Stichting Ambachtelijke Bakkerij samen met 100% NL een landelijke chocoladeletteractie en oliebollenactie waarbij de ambachtelijke bakker dagelijks op de radio te horen...

Flexmedewerker inpak

Flexmedewerker inpak

Wat ga je doen?Wij zijn per direct opzoek naar een flexmedewerker inpak voor deze centrale bakkerij. De volgende twee diensten wissel je om de week af: Vrijdagavond...

Broodbakker in de 3 ploegen

Broodbakker in de 3 ploegen

Wat ga je doen?In deze functie ben je verantwoordelijk voor een goed verloop van de productie van brood. Je zal in een team van 3 a 4 bakkers per ploeg, kleinbrood,...

rose & vanilla is op zoek naar een assistent banketbakker

rose & vanilla is op zoek naar een assistent banketbakker

rose& vanilla is dé bakker van unieke cakes en taarten die écht lekker zijn, er prachtig uitzien, gemaakt zijn van de beste biologische ingrediënten en gegarandeerd...