Top 5 bakkers Telefoonboek.nl

Bakkers in bedrijf_Top 5 bakkers Telefoonboek.nl

Telefoonboek.nl stelt op basis van de beoordelingen van gebruikers een top 5 van bestbeoordeelde bakkers samen. De bakkerij Aksu Turkse Specialiteiten uit De Lier krijgt de beste beoordelingen van de gebruikers. Deze bakker heeft met een gemiddelde van 9.4 de beste score.

Beoordelingen Telefoonboek.nl

Naast het zoeken van contactgegevens op Telefoonboek.nl kunnen bezoekers ook een bedrijf beoordelen. Bezoekers geven een beoordeling door middel van een rating met eventueel een toelichting. Deze rating is een gemiddelde van het cijfer voor algemene indruk, service en prijs-kwaliteitverhouding. Op basis van het aantal beoordelingen en verschillende ratings van consumenten stelt Telefoonboek.nl een gemiddelde op. Dit gemiddelde bepaalt de top 5.

Top 5 bakkers Telefoonboek.nl

De top 5 van bestbeoordeelde bakkers is als volgt:

  1. Aksu Turkse Specialiteiten, De Lier - 53 beoordelingen met een gemiddelde van een 9.4
  2. Bakkerij De Keizerskroon,  Lopik - 62 beoordelingen met een gemiddelde van een 9.2
  3. Bakkerij Meysa, Hoorn - 50 beoordelingen met een gemiddelde van een 9.2
  4. De Lekkere Dingen Bakker Wormerplein, Purmerend - 89 beoordelingen met een gemiddelde van een 9.1
  5. ‘Star’ Bakkerij-Café Afhaalcentrum, Enschede - 42 beoordelingen met een gemiddelde van een 9.0

Aksu Turkse Specialiteiten

De vijf best beoordeelde bakkers van Nederland krijgen hoge punten van de consumenten. Aksu Turkse Specialiteiten is de best beoordeelde bakkerij volgens de beoordelingen op Telefoonboek.nl. Naast brood- en banketproducten verkopen zij ook Turkse pizza's, shoarma en döner kebab. Consumenten waarderen niet alleen de kwaliteit van de producten, maar ook het vriendelijke personeel en de goede service. Deze bakker uit De Lier, Zuid-Holland, krijgt gemiddeld een 9.4.

De tweede plek is voor Bakkerij De Keizerskroon uit het Noord-Brabantse Lopik. Hier wordt al sinds 1848 al brood en banket gebakken. De winkel scoort gemiddeld een 9.2 en staat bij consumenten bekend om de voortreffelijke taarten voor een vriendelijk prijsje. Ook Bakkerij Meysa uit Hoorn in Noord-Holland wordt gemiddeld met een 9.2 gewaardeerd.

Lees ook
Blik op 2030... Aandacht voor passie, imago en transparantie

Blik op 2030... Aandacht voor passie, imago en transparantie

In 2030… komen de bakkerijgrondstoffen hoofdzakelijk uit eigen land. In 2030… eten we veel minder brood. In 2030… staat brood als medisch voedsel op de kaart? Dinsdag 22 september schoven drie Meester Boulangers aan tafel met andere mensen uit de branche om te kijken waar we ons op voor kunnen en moeten bereiden.

Populariteit brood neemt toe

Populariteit brood neemt toe

De populariteit van brood neemt toe. Dat blijkt uit het imago-onderzoek van het Nederlands Bakkerij Centrum met behulp van Blauw Research en GfK. In tweejaar tijd steeg het aantal mensen dat brood in een modern en gezond voedingspatroon vindt passen met 3,3 procent naar 83,6 procent. Alleen bij vrouwen onder 39 jaar is er nog werk aan de winkel; vanwege...

Kansen door corona

Kansen door corona

Jarenlang had de versspecialist het zwaar. Vastgeklemd tussen supermarkten enerzijds en horeca en luxere eetwinkels anderzijds. Ook van de fors stijgende online verkopen profiteerde het ambacht minimaal. COVID-19 lijkt hierin echter verandering te hebben gebracht.

Broodbakker ambachtelijk te Rotterdam

Broodbakker ambachtelijk te Rotterdam

Wat ga je doen?In deze fulltime functie zullen de werkzaamheden bestaan uit allround productie binnen de bakkerij. Je zal je bezig houden met zowel groot als kleinbrood....

Allround bakker omgeving Veendam

Allround bakker omgeving Veendam

Wat ga je doen?Voor een ambachtelijke bakkerij in de omgeving van Veendam zijn we op korte termijn op zoek naar een allround bakker. Het betreft een fulltime functie...

Industriele broodbakker gezocht, omgeving Emmen

Industriele broodbakker gezocht, omgeving Emmen

Wat ga je doen?In deze functie ben jij verantwoordelijk voor een goed verloop van de productie van groot brood. Je bereidt deegsoorten, werkt aan de oven, je bedient...