Tienduizendste bestelling op bakkerijgereedschap

WIJCHEN -  Beko Bakkerij Techniek lanceerde twee jaar geleden haar nieuwe webshop bakkerijgereedschap. De webshop heeft voor een forse omzetstijging gezorgd, stelt het bedrijf. “Het aantal bestellingen heeft een vlucht genomen. Onlangs is de 10.000e bestelling uitgeleverd”, vertellen de ondernemers. “Omdat wij dit niet ongemerkt voorbij konden laten gaan, kreeg Meesterbakker Van Iersel te Tilburg korting op zijn bestelling.” Van Iersel plaatste de 10.000e webshoporder.

  • Groei
  • De webshop van Beko Bakkerij Techniek is de laatste jaren doorgegroeid. “Het assortiment is zowel in de breedte als in de diepte uitgebreid met nieuwe artikelen. Daarnaast is een assortiment ijsgereedschap toegevoegd.” Beko Bakkerij Techniek maakt het ook mogelijk om specifieke onderdelen voor bakkerijmachines in de webshop te bestellen tegen staffelkortingen. “Cups en verlichting voor bollenrijskasten, schrapers uitrolmachines en stoomvormers, het aanbod onderdelen zal gaandeweg verder worden uitgebreid. Tot slot vinden wij het fijn dat steeds meer bakkers en consumenten onze webshop weten te vinden .”
Lees ook
Bakkers in de media - week 26

Bakkers in de media - week 26

Brood van lokaal graan, bakker schrijft verhalenboek voor kinderen met dyslexie en ondernemen in coronatijd. Wat zagen we deze week voorbij komen over de bakkersbranche? Een greep uit de media.

Gewijzigd arbeidsrecht

Gewijzigd arbeidsrecht

De Wet transparante en voorspelbare arbeidsovereen-komsten werd op 19 april aangenomen door de Tweede Kamer. Per 1 augustus 2022 moet de wet gaan zorgen voor betere arbeidsvoorwaarden van werknemers.

Nieuwe wet excessief lenen

Nieuwe wet excessief lenen

Op 24 maart 2022 stuurde staatssecretaris Van Rij een wetsvoorstel, waarmee excessief lenen van de eigen vennootschap(pen) wordt aangepakt, naar de Tweede Kamer.