Rocky onthult winnaar actie Bakkerij Gorthuis

8 maart 2021 Redactie Bakkers in bedrijf
Foto: Bakkerij Gorthuis

Afgelopen weekend, op zaterdag 6 maart, vond de finale van Wie is de Mol 2021 plaats. Bakkerij Gorthuis sprong hierop in met speciale 'Wie is de Mol-soezen' en een winactie. Niemand minder dan Rocky Hehakaija maakte de winnaar van deze actie bekend.

Wie is de Mol is een populair tv-programma. Ook bij Aria Gorthuis en de klanten van bakkerij Gorthuis. Daarom had de bakkerij afgelopen weekend speciale 'Wie is de Mol soezen' in de verkoop. Deze soezen voorzien van de foto’s van de finalisten Renée en Rocky vonden gretig aftrek. Ook deden klanten enthousiast mee aan de speciale winactie, verbonden aan de molsoezen. De winnaar maakte de kans op een gevulde Gorthuistas ter waarde van € 25,-.

Rocky

Aria wilde de winnaar van de actie niet 'gewoon' op social media bekend maken, maar op een speciale manier. En dat lukte, want Wie is de Mol-winnares Rocky doet de onthulling in een speciaal gemaakt filmpje! Aria vertelt: “Ik heb contact gezocht met Rocky en gevraagd of ze samen met mij een filmpje wilde maken waarin ze de winnaar onthult."

"Dit vond ze een heel leuk idee en zaterdagmiddag ben ik dan ook bij haar langs gegaan in Amsterdam, waar we gezellig op straat filmpjes hebben opgenomen. Ook heeft Rocky direct onze Mol soezen in ontvangst genomen welke zij ’s avonds, voor de finale opnames, samen met de andere Mol kandidaten en Rik van de Westelaken heeft gegeten."

Twee filmpjes

De twee namen twee filmpjes op. Aria: "Uiteraard wist ik tijdens het opnemen van de filmpjes nog niet of zij wel of niet de mol zou zijn, dus hebben we twee filmpjes opgenomen: eentje dat zij de mol is en eentje dat ze de winnaar is, op die manier konden we altijd een winnaar van de Gorthuistas onthullen."

Na de uitzending zaterdagavond postte Aria het filmpje op de social media kanalen van bakkerij Gorthuis én ontving de winnares Franciska Koens een persoonlijk appje. Zij vond het heel speciaal vond om via Rocky te horen dat ze gewonnen heeft.

Wil je het filmpje ook bekijken? Deze is te vinden op de Facebook- en Instagrampagina van bakkerij Gorthuis.

 

Altijd op de hoogte blijven?