Driekant Broodcafé reikt prijzen winterwaardepunten loterij uit

Winnaars Driekant winterwaardepunten loterij_foto Direkant Ambacht Centrum

Foto: Driekant Ambachtscentrum

Op zaterdag 12 juni werden op het terras van Driekant Broodcafé de prijzen uitgereikt van de Driekant winterwaardenpunten actie. De hoofdprijs ging naar de familie Melkert. Zij wonnen een jaar lang gratis brood ter waarde van 400 euro.

Alle klanten van Driekant Ambachtscentrum kregen in de periode van 1 december 2020 tot en met 20 maart  2021 bij besteding van 5 euro een winterwaardepunt. De klanten konden volle spaarkaarten inwisselen voor cadeaus, zoals Driekant speculaas, een jute tas of een cadeaubon ter waarde van 20 euro. 

Alle ingeleverde kaarten deden automatisch mee aan een verloting van andere prijzen zoals tien keer een gratis taart, zes keer een high tea voor twee personen en de hoofdprijs: een jaar lang gratis brood ter waarde van 400 euro.

Uit alle ingeleverde kaarten zijn zeventien winnaars getrokken. Zij waren allemaal uitgenodigd voor de prijsuitreiking, die zaterdag 12 juni plaats vond op het terras van Driekant Broodcafé. Hier hoorden zij welke prijs ze hebben gewonnen.

Dossiers
Lees ook
'We zijn constant bezig met het verbeteren van onze producten'

'We zijn constant bezig met het verbeteren van onze producten'

Automatisering, duurzaamheid en het vergroten van de efficiency: dat zijn momenteel de belangrijkste thema’s op het gebied van bakkerijmachines. Het zijn ontwikkelingen die al een aantal jaren spelen. Dat geldt voor zowel de ambachtelijke als de industriële bakkerij. Bakkers in bedrijf sprak met drie leveranciers. Vandaag het laatste deel met de EverBake...

Kansen door corona

Kansen door corona

Kansen door corona is een tegendraads boek dat de positieve effecten van de coronacrisis behandelt. Met dit boek brengen Tom Sleeuwaert en Jan Anton Brouwer hulde aan de creativiteit die de coronacrisis aangewakkerd heeft.

'We willen onze machines energiezuiniger maken'

'We willen onze machines energiezuiniger maken'

Automatisering, duurzaamheid en het vergroten van de efficiency: dat zijn momenteel de belangrijkste thema’s op het gebied van bakkerijmachines. Het zijn ontwikkelingen die al een aantal jaren spelen. Dat geldt voor zowel de ambachtelijke als de industriële bakkerij. Bakkers in bedrijf sprak met drie leveranciers. Vandaag het tweede deel met Divardy.