Overname Tarte-Line door De Graaf Bakeries

De Graaf Bakeries overname Tarte line

De Graaf Bakeries B.V. neemt per 1 juni Tarte-Line in Emmen over. Met deze overname krijgt de instore bakery specialist er een derde Nederlandse productielocatie bij en verstevigt de marktpositie. 

Tarte-Line produceert dagelijks 80.000 plaatcakes. Deze worden diepgevroren vanuit Emmen over de hele wereld geëxporteerd. Binnenkort wordt het assortiment uitgebreid met Cheesecake.

De Graaf Bakeries is gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van een breed Hollands assortiment gebaksproducten. Jaarlijks bedenken en ontwikkelen specialisten van het bedrijf zo'n twintig nieuwe producten in het eigen Bakery Lab. Vorige maand introduceerde het familiebedrijf vier soorten verse Mars branded cookies. Met de overname breidt De Graaf Bakeries het American Bakery segment uit. Dit past bij de groeiambities van het bedrijf. 

Daarnaast is de overname een investering in E-commerce business. “We kijken erg uit naar de introductie van deze mooie productgroep in ons assortiment en de transitie naar een E-commerce strategie waarmee we onze klanten nu ook online ontzorgen”, vertelt directielid Aart de Graaf.

Het complete Tarte-Line team blijft betrokken bij het bedrijf.

Dossiers
Lees ook
RUBIA Patisserie steunt medewerkers GGZ met een gebakje

RUBIA Patisserie steunt medewerkers GGZ met een gebakje

RUBIA Patisserie vindt de geestelijke gezondheidzorg belangrijk. Daarom wil de patisserie aandacht vragen voor de zorgmedewerkers van Brinkgreven in Deventer en hen bedanken door gebak in te zamelen.

Pretzelbrownie-karameltaart wint taartbakwedstrijd Hema

Pretzelbrownie-karameltaart wint taartbakwedstrijd Hema

Vanwege 95-jarig bestaan organiseerde Hema een taartbakwedstrijd. De jury koos voor de pretzelbrownie-karameltaart van Anne-Michelle als winnaar. Op 23 oktober kan iedereen de taart komen proeven.

1-2-3 Patisserie: De kortste weg naar eigentijds gebak met Debic en Bakeplus

1-2-3 Patisserie: De kortste weg naar eigentijds gebak met Debic en Bakeplus

Eigentijdse patisserie is gebak met een moderne uitstraling, meer texturen en meer smaak. De vraag ernaar wordt steeds groter. Daarom helpt Debic je, samen met Bakeplus, graag een selectie trendy patisserie te ontwikkelen. Met behulp van ons 1-2-3 patisserieconcept kun je eenvoudig aan de slag met het uitbreiden van je bestaande assortiment.