Overname Tarte-Line door De Graaf Bakeries

De Graaf Bakeries overname Tarte line

De Graaf Bakeries B.V. neemt per 1 juni Tarte-Line in Emmen over. Met deze overname krijgt de instore bakery specialist er een derde Nederlandse productielocatie bij en verstevigt de marktpositie. 

Tarte-Line produceert dagelijks 80.000 plaatcakes. Deze worden diepgevroren vanuit Emmen over de hele wereld geëxporteerd. Binnenkort wordt het assortiment uitgebreid met Cheesecake.

De Graaf Bakeries is gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van een breed Hollands assortiment gebaksproducten. Jaarlijks bedenken en ontwikkelen specialisten van het bedrijf zo'n twintig nieuwe producten in het eigen Bakery Lab. Vorige maand introduceerde het familiebedrijf vier soorten verse Mars branded cookies. Met de overname breidt De Graaf Bakeries het American Bakery segment uit. Dit past bij de groeiambities van het bedrijf. 

Daarnaast is de overname een investering in E-commerce business. “We kijken erg uit naar de introductie van deze mooie productgroep in ons assortiment en de transitie naar een E-commerce strategie waarmee we onze klanten nu ook online ontzorgen”, vertelt directielid Aart de Graaf.

Het complete Tarte-Line team blijft betrokken bij het bedrijf.

Dossiers
Lees ook
Tijsterman Bakkers wordt Bakker van Maanen

Tijsterman Bakkers wordt Bakker van Maanen

Bakker van Maanen heeft sinds 1 mei de winkels van Tijsterman Bakkers overgenomen. De winkels zijn op 4, 5 en 6 mei heropend in de stijl en het interieur van Bakker van Maanen.

Beko Groothandel neemt Belgische groothandel D’Haeze over

Beko Groothandel neemt Belgische groothandel D’Haeze over

Beko Groothandel breidt uit. De groothandel nam per 9 maart 2022 D’Haeze over. De overname van deze Belgische groothandel in bakkerijgrondstoffen past in de ambitie van Beko Groothandel om internationaal te groeien.

Petit Désirés - Kokos met pecanbotercrème

Petit Désirés - Kokos met pecanbotercrème

Deze Petit Désiré, zoals we een petitfour of minigebakje bij Huize van Wely noemen, is een gebakken product met een luchtige botercrème van pecannoten. Ik heb hiervoor gekozen omdat ik het belangrijk vind dat je in je assortiment rekening houdt met de houdbaarheid van je producten.