Overname Tarte-Line door De Graaf Bakeries

18 mei 2021

De Graaf Bakeries B.V. neemt per 1 juni Tarte-Line in Emmen over. Met deze overname krijgt de instore bakery specialist er een derde Nederlandse productielocatie bij en verstevigt de marktpositie. 

Tarte-Line produceert dagelijks 80.000 plaatcakes. Deze worden diepgevroren vanuit Emmen over de hele wereld geëxporteerd. Binnenkort wordt het assortiment uitgebreid met Cheesecake.

De Graaf Bakeries is gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van een breed Hollands assortiment gebaksproducten. Jaarlijks bedenken en ontwikkelen specialisten van het bedrijf zo'n twintig nieuwe producten in het eigen Bakery Lab. Vorige maand introduceerde het familiebedrijf vier soorten verse Mars branded cookies. Met de overname breidt De Graaf Bakeries het American Bakery segment uit. Dit past bij de groeiambities van het bedrijf. 

Daarnaast is de overname een investering in E-commerce business. “We kijken erg uit naar de introductie van deze mooie productgroep in ons assortiment en de transitie naar een E-commerce strategie waarmee we onze klanten nu ook online ontzorgen”, vertelt directielid Aart de Graaf.

Het complete Tarte-Line team blijft betrokken bij het bedrijf.

Altijd op de hoogte blijven?