Nieuwe verpakkingen op Bakkersvak

GROEP NIEUWE VERPAKKINGEN

ROSMALEN - Vakmanschap en aandacht voor kwaliteit lopen als een rode draad door onderneming Dossche Mills . En dat wordt straks, vanaf maart 2017, meer dan ooit weerspiegeld in de nieuwe verpakkingen die het bedrijf heeft ontwikkeld voor Epistar, Artipur, Artipan, bloem, meel, ... Kortom, het volledige gamma wordt in het nieuw gestopt.

Uitgebreid aanbod

Bakkers vinden bij ons een gevarieerd en hoogstaand assortiment bloem-, brood- en banketmixen waarmee ze de heerlijkste broden en patisserie kunnen maken. Om al onze bakkerijgrondstoffen op een overzichtelijke, uniforme en eigentijdse manier te presenteren, hebben we onze verpakkingslijn grondig geëvalueerd en vakkundig gemoderniseerd.

Uniform en herkenbaar

Bij het ontwikkelen van de nieuwe verpakkingen is maximaal rekening gehouden met het gebruiksgemak voor de bakker. Zo is er dankzij een creatief kleurgebruik een duidelijker onderscheid tussen de verschillende productcategorieën. De kleuren volgen daarbij de indeling die ze ook gebruiken in de catalogus en op de website. Dat maakt het nog eenvoudiger om in 1 oogopslag het juiste product te herkennen. De categorie en alle informatie over Dossche Mills staan bovendien extra duidelijk vermeld. De productnaam wordt voortaan op de zijkant van de zakken geprint. Alle warenwettelijke info staat op het label dat op de achterkant wordt gekleefd.

Lees ook
Beko presenteert bakvormen van cacaopapier

Beko presenteert bakvormen van cacaopapier

Beko Verpakkingen heeft een nieuwe verpakkingslijn: bakvormen van cacaopapier. De testbakkers noemen de verpakkingen zijn multifunctioneel, ze hebben een unieke uitstraling en zijn volledig duurzaam gefabriceerd.

Wedstrijdsmaak Gouden IJsspatel 2020

Wedstrijdsmaak Gouden IJsspatel 2020

De wedstrijdsmaak voor de Gouden IJsspatel 2020 is bekend: kersen-sorbetijs. Dit maakte SVH Meesterijsbereider Bob Frie 17 juni bekend tijdens de diploma-uitreiking van het IJscentrum.

Dossche Mills bij de Ronde van Vlaanderen

Dossche Mills bij de Ronde van Vlaanderen

Zondag 7 april vond in de Vlaamse Ardennen de 103e editie Ronde van Vlaanderen plaats. De Ronde van Vlaanderen is het hoogtepunt van het Vlaamse wielerjaar.

Teamleider industriele bakkerij omgeving Amersfoort

Teamleider industriele bakkerij omgeving Amersfoort

In deze meewerkende functie geef je leiding aan maximaal 8 productiemedewerkers en leg je verantwoording af aan de shiftmanager. Je levert een actieve bijdrage aan...

Zelfstandig werkend broodbakker

Zelfstandig werkend broodbakker

Heb jij een passie voor alles wat met broodbakken te maken heeft? Beginnen jouw handen te jeuken bij alleen al het zien van verse producten waar je iets lekkers...

Snij/ inpakmedewerker Omgeving Emmen

Snij/ inpakmedewerker Omgeving Emmen

Als medewerker snij-inpak voer je de volgende werkzaamheden uit: - Het verrichten van alle voorkomende werkzaamheden bij het machinaal snijden en/of verpakken van...