Nieuwe verpakkingen op Bakkersvak

10 februari 2017

ROSMALEN - Vakmanschap en aandacht voor kwaliteit lopen als een rode draad door onderneming Dossche Mills . En dat wordt straks, vanaf maart 2017, meer dan ooit weerspiegeld in de nieuwe verpakkingen die het bedrijf heeft ontwikkeld voor Epistar, Artipur, Artipan, bloem, meel, ... Kortom, het volledige gamma wordt in het nieuw gestopt.

Uitgebreid aanbod

Bakkers vinden bij ons een gevarieerd en hoogstaand assortiment bloem-, brood- en banketmixen waarmee ze de heerlijkste broden en patisserie kunnen maken. Om al onze bakkerijgrondstoffen op een overzichtelijke, uniforme en eigentijdse manier te presenteren, hebben we onze verpakkingslijn grondig geëvalueerd en vakkundig gemoderniseerd.

Uniform en herkenbaar

Bij het ontwikkelen van de nieuwe verpakkingen is maximaal rekening gehouden met het gebruiksgemak voor de bakker. Zo is er dankzij een creatief kleurgebruik een duidelijker onderscheid tussen de verschillende productcategorieën. De kleuren volgen daarbij de indeling die ze ook gebruiken in de catalogus en op de website. Dat maakt het nog eenvoudiger om in 1 oogopslag het juiste product te herkennen. De categorie en alle informatie over Dossche Mills staan bovendien extra duidelijk vermeld. De productnaam wordt voortaan op de zijkant van de zakken geprint. Alle warenwettelijke info staat op het label dat op de achterkant wordt gekleefd.

Altijd op de hoogte blijven?