Nieuwe directeur Nederlands Bakkerij Centrum

Mirjam Kortekaas_Nederlands Bakkerij Centrum

Mirjam Kortekaas treedt op 1 juli aan als de nieuwe directeur van het Nederlands Bakkerij Centrum (NBC). Het NBC is blij met haar komst. Jos den Otter van de Raad van Commissarissen: “Wij hebben er veel vertrouwen in dat Mirjam Kortekaas invulling kan geven aan de weg die het NBC is ingeslagen."

Sinds 2014 werkte Mirjam als mananaging director bij Eurofins |LabCo en later ook bij Eurofins|Survey. Daarvoor bekleedde zij verschillende functies bij Sime Darby Unimills, Productschap Akkerbouw en Meneba. “Hoewel er in mijn carrière tot nu toe steeds raakvlakken zijn geweest met de bakkerij, direct of als toeleverancier, vind ik het ontzettend leuk om terug te kunnen keren naar mijn ‘roots’ bij een mooie organisatie zoals het NBC", vertelt Mirjam. "Ik zie veel kansen voor NBC om de sector en de organisatie te versterken. Vanuit mijn brede achtergrond wil ik deze graag samen met het team oppakken. Daar heb ik dan ook enorm veel zin in.”

Ze is de opvolger van Flip van Straaten, die negen jaar lang directeur van het Nederlands Bakkerij Centrum was. Flip gaf in februari 2019 aan dat hij wilde terugtreden, omdat hij meer tijd wilde vrijmaken voor eigen activiteiten. 

Lees ook
Brood eten, mag het weer? Jazeker!

Brood eten, mag het weer? Jazeker!

Hoe kan ik mijn klanten helpen met de juiste keuze van brood – en inspelen op alle hypes en trends van deze tijd?

Het moment van aankoop en consumptie van brood komt samen

Het moment van aankoop en consumptie van brood komt samen

In het vorige artikel in Bakkers in bedrijf hebben we u geïntroduceerd in vijf belangrijke veranderingen in de verkoop van brood richting 2025. In dit artikel staan we stil bij misschien wel de belangrijkste van die vijf ontwikkelingen: het feit dat het moment van aankoop en consumptie van brood steeds dichterbij elkaar komt te liggen.

Patisserie de Rouw brengt een eerbetoon aan Doris de Rouw

Patisserie de Rouw brengt een eerbetoon aan Doris de Rouw

Ter gelegenheid van het 25-jarig huwelijk van het echtpaar Doris en Arthur de Rouw introduceert Patisserie de Rouw in Vught My wife’s favorite. Een eerbetoon aan Doris, gemaakt van haar favoriete smaken amandel, framboos en chocolade.

Brood bakker Ambachtelijk met een vleugje banket omgeving Lelystad

Brood bakker Ambachtelijk met een vleugje banket omgeving Lelystad

Wat ga je doen?Doordat ze werken met een klein team in de bakkerij zijn ze op zoek naar iemand die zowel uit de voeten kan in de broodbakkerij als in de banketbakkerij....

Broodbakker / productiemedewerker omgeving Utrecht

Broodbakker / productiemedewerker omgeving Utrecht

In deze fulltime functie (38 werkuren) zal je werken in wisselende diensten. De werktijden zijn overdag van 10:00 – 18:00 uur en in de nachtdienst start je...

Meewerkend voorman inpak 2 ploegen te Nijverdal

Meewerkend voorman inpak 2 ploegen te Nijverdal

In deze fulltime aansturende functie zal je zorg dragen voor het inpakproces binnen de bakkerij. Samen met de dagelijkse leiding zorg je voor het juist instrueren...