Nieuwe directeur Nederlands Bakkerij Centrum

11 juni 2019

Mirjam Kortekaas treedt op 1 juli aan als de nieuwe directeur van het Nederlands Bakkerij Centrum (NBC). Het NBC is blij met haar komst. Jos den Otter van de Raad van Commissarissen: “Wij hebben er veel vertrouwen in dat Mirjam Kortekaas invulling kan geven aan de weg die het NBC is ingeslagen."

Sinds 2014 werkte Mirjam als mananaging director bij Eurofins |LabCo en later ook bij Eurofins|Survey. Daarvoor bekleedde zij verschillende functies bij Sime Darby Unimills, Productschap Akkerbouw en Meneba. “Hoewel er in mijn carrière tot nu toe steeds raakvlakken zijn geweest met de bakkerij, direct of als toeleverancier, vind ik het ontzettend leuk om terug te kunnen keren naar mijn ‘roots’ bij een mooie organisatie zoals het NBC", vertelt Mirjam. "Ik zie veel kansen voor NBC om de sector en de organisatie te versterken. Vanuit mijn brede achtergrond wil ik deze graag samen met het team oppakken. Daar heb ik dan ook enorm veel zin in.”

Ze is de opvolger van Flip van Straaten, die negen jaar lang directeur van het Nederlands Bakkerij Centrum was. Flip gaf in februari 2019 aan dat hij wilde terugtreden, omdat hij meer tijd wilde vrijmaken voor eigen activiteiten. 

Altijd op de hoogte blijven?