Jan Linders Beste supermarkt in brood

Broodafdeling Jan Linders

Foto: Jan Linders

Onderzoeksbureau GfK heeft Jan Linders Supermarkten uitgeroepen tot de Beste supermarkt in Brood. Consumenten beoordeelde de broodafdeling van de supermarkt met een 7,65. Het is de vijftiende keer dat de supermarktketen de ranglijst aanvoert.

De beste broodafdeling is onderdeel van het het GfK Versrapport 2020. Hiervoor beoordelen Klanten hun eigen supermarkt door middel van een rapportcijfer op verschillende aspecten, zoals lage prijzen, aanbiedingen, kwaliteit, breedte assortiment, personeel en presentatie. Door een wegingsfactor per aspect mee te rekenen, komt hier een eindcijfer uit.

Broodafdeling Jan Linders

Jan linders kwam als beste uit de bus bij de broodafdeling. De supermarktketen scoorde het hoogst op kwaliteit en versheid van producten en de ruime keuze met een 7,78. Daarna volgden de presentatie (7,77), de deskundigheid van personeel (7,73), aantrekkelijke aanbiedingen (7,49) en lage prijzen (7,14).

De supermarktketen is blij met de prijs. Ruth Linders, Unit Manager Vers: "Iedere dag werken we met alle collega’s aan het zo goed mogelijk bedienen van onze klant, aan vernieuwing van ons assortiment en aan overall verbetering. Dat de klant onze broodafdeling jaar in jaar uit zo goed waardeert, maakt ons trots. Maar we blijven continu verbeteren, zodat we ook volgend jaar weer de nummer 1 mogen zijn."

Bart van Loon, Category Manager Brood & Banket: “Het is super om opnieuw te zien dat onze klanten onze broodafdeling zo goed waarderen. Daar doen we het immers voor! Maar we zitten niet stil en blijven volop vernieuwen. Dit najaar zetten we een grote stap vooruit in ons kwaliteitsmerk Korengoud in de vorm van verbeterde verpakkingen en een nieuw logo. Hiermee blijven we inspelen op de verwachtingen van onze klanten.”

 

Lees ook
ABN AMRO verwacht een krimp van 4 procent in de foodsector

ABN AMRO verwacht een krimp van 4 procent in de foodsector

De invloed van de coronacrisis op de foodsector is groot. ABN AMRO verwacht voor 2020 een volumedaling van 4 procent voor de gehele foodsector. Herstel wordt pas weer verwacht in 2021. Met name de bedrijven die aan de horeca leveren en de drankensector zijn zwaar getroffen. Tegelijkertijd is er ook groei voor bijvoorbeeld supermarkt leveranciers. Het...

Consumenten weten de lokale versspecialist weer te vinden

Consumenten weten de lokale versspecialist weer te vinden

Consumenten zijn tijdens de coronacrisis meer gaan kopen bij de lokale versspecialist. Uit cijfers van marktonderzoeksbureau Gfk blijkt dat bij slagers de omzet met 36 procent groeide en bij groenteboeren met 40 procent. Voor bakkers was dit 16 procent.

Supermarktsector staat op z’n kop

Supermarktsector staat op z’n kop

Waar ambachtelijke foodspeciaalzaken al hun creativiteit uit de kast trekken om consumenten te bedienen, schiet de omzet in de supermarktbranche bijna als vanzelf tot ongekende hoogte. Hoe gaat het nu bij de grote retailers en welke ontwikkelingen kunnen we bij deze concurrenten nog verwachten?

Enthousiaste broodbakker, omgeving Hoogezand

Enthousiaste broodbakker, omgeving Hoogezand

Wat ga je doen?Wil jij werken in een bakkerij waarbij jouw (nieuwe) ideeën welkom zijn en waarbij je kan meedenken over nieuwe producten? Wij zoeken voor een...

Broodbakker in Den Haag

Broodbakker in Den Haag

Wat ga je doen? Ter uitbreiding van het huidige team komt er een functie van allround broodbakker bij. Deze is voor de lange termijn en voor 38 uur per week. In...

Broodbakker omgeving Utrecht

Broodbakker omgeving Utrecht

Wat ga je doen? In deze fulltime functie (38 werkuren) zal je werken in wisselende diensten. De werktijden zijn overdag van 10:00 – 18:00 uur en in de nachtdienst...