Jan Linders Beste supermarkt in brood

28 september 2020
Foto: Jan Linders

Onderzoeksbureau GfK heeft Jan Linders Supermarkten uitgeroepen tot de Beste supermarkt in Brood. Consumenten beoordeelde de broodafdeling van de supermarkt met een 7,65. Het is de vijftiende keer dat de supermarktketen de ranglijst aanvoert.

De beste broodafdeling is onderdeel van het het GfK Versrapport 2020. Hiervoor beoordelen Klanten hun eigen supermarkt door middel van een rapportcijfer op verschillende aspecten, zoals lage prijzen, aanbiedingen, kwaliteit, breedte assortiment, personeel en presentatie. Door een wegingsfactor per aspect mee te rekenen, komt hier een eindcijfer uit.

Broodafdeling Jan Linders

Jan linders kwam als beste uit de bus bij de broodafdeling. De supermarktketen scoorde het hoogst op kwaliteit en versheid van producten en de ruime keuze met een 7,78. Daarna volgden de presentatie (7,77), de deskundigheid van personeel (7,73), aantrekkelijke aanbiedingen (7,49) en lage prijzen (7,14).

De supermarktketen is blij met de prijs. Ruth Linders, Unit Manager Vers: "Iedere dag werken we met alle collega’s aan het zo goed mogelijk bedienen van onze klant, aan vernieuwing van ons assortiment en aan overall verbetering. Dat de klant onze broodafdeling jaar in jaar uit zo goed waardeert, maakt ons trots. Maar we blijven continu verbeteren, zodat we ook volgend jaar weer de nummer 1 mogen zijn."

Bart van Loon, Category Manager Brood & Banket: “Het is super om opnieuw te zien dat onze klanten onze broodafdeling zo goed waarderen. Daar doen we het immers voor! Maar we zitten niet stil en blijven volop vernieuwen. Dit najaar zetten we een grote stap vooruit in ons kwaliteitsmerk Korengoud in de vorm van verbeterde verpakkingen en een nieuw logo. Hiermee blijven we inspelen op de verwachtingen van onze klanten.”

 

Altijd op de hoogte blijven?